"Lady in sand"
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger726
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_571056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Truls Bastian H.
Meget spennende bilde. Muligens jeg hadde dekket modellens øyne (som litt hår flaggrende over ansiktet) for å få bildet til å bli enda litt mere skulpurelt. For dette bildet i sort/hvitt, modellens figurative plassering, modellens kroppsfigur får meg til å tenke på Gustav Vigeland, og også mellomkrigstidens kulltegnere. Derfor ville jeg ikke gitt ansiktstrekk inn i dette skulpturelle bildet. Totalt sett et kjempegodt bilde
Svend Wiig L.
Du "verden" Truls!! Flott tilbakemelding!! Jeg ser dine tanker. Takk! :)
Lars L.
Sort/hvit er bra (på den skjermen jeg sitter på nå), men ansiktet kunne kanskje vært skjult for å lokke oss til å se ditt. Kroppens plassering gir en fin "leseretning". Desverre tar stråene alt for mye oppmerksomhet og om de skulle dekke deler av kroppen må de bidra til noe i bildet, ikke som her der de bare "står i veien".
Arne Henning G.
Synes bildet fungerer bra. Og i motsetning til L.L. synes jeg at stråene ikke trekker ned. Snarere tvert i mot. For jeg ser på bildet som et "kikker-bilde". At ansiktet synes gir kanskje et hint om at damen vet at hun betraktes... Cupido-potensial:-)

Den diagonale plasseringen av kroppen skaper fin bevegelse opp mot høyre. Og stråene nede i høyre hjørne skaper bevegelse diagonalt opp mot venstre hjøren (takket være det difuse feltet).
Ivan H.
Her ser jeg en kvinnekropp i naturlige omgivelser, befrielse. Jeg liker komponert nakenhet, om jeg skal si det litt flåsete, at man her bruker linjer mellom kropp og natur. Synes du har kommet godt på vei her, men jeg også er litt innpå disse stråene.
De skal skjule, men samtidig vise. Det synes jeg fungerer ok, men jeg ønsker meg en sterkere flateinndeling, at stråene gir en mer definert grense i det åpne rommet (her sanden).
Kunne tenkt meg at stråene dekket mer og laget en definert grense til den hvite sanden, ikke delt sammen med kroppen. Om stråene hadde dekket kroppen, hadde vi fortsatt sett noe, fått en befriende følelse.
Men jeg vet ikke hvordan dette passer inn i dine tanker og planer med bildet. Kanskje du vil fortelle hva du har tenkt? ang komposisjon spesielt.

Ellers synes jeg bildet er spennende, sammen med de andre bildene dine. Og sort/hvitt tonene har du alltid kontroll på.

.
Ivan
Håvard F.
Vakkert, og med solide kontraster. Liker det nakne mot innramminga av strå. Kanskje det hadde blitt enda mer perfekt med mer strå i venstre hjørne?
Ikke lett det der... Synes du har lykkes svært godt.
mvh
Håvard
Svend Wiig L.
Takker så mye for kommentarer!

Lars:Hvordan strående skal "bidra" mer ville jeg svært gjerne høre fra deg! Ansiktet..ja, hvorfor ikke!! God ide....for å utrykke det motsatte!

Arne Henning: Stråene bidrar, mener du, som en "kikker"...! Diagonale linjene som modell og strå skaper, gir en kontrast...visuelt!? (Takk)

Ivan: Alltid reflekterende og setter seg dypt inn i bilder og kommentarer!! Takk for det!
Vi er kanskje enige om at stråene er en viktig "ingrediens" men om-dersom det hadde vært strå/siv, i det "tomme rom", pekende ned, ville vært det "fullkommende!?
Hadde bare en ide om å gjøre bildet sensuelt og strå på laget...!

Håvard: Ja, du sier noe her! Her er både hode og det "tomme rom", en kan diskutere...til et bedre bilde!?

Takker alle, og kan like det!!! :)

Mvh Svend


Gunnar John C.
Fint å se at du stadig lar modellene dine slippe til, Sven :-). Det spesielle for meg her er hvordan de strie stråene gir en taktil fornemmelse av noe skarpt og spisst, i interessant kontrast mot det myke motivet. Fraværet av detaljer i sanden gjør dette enklere og sterkere, synes jeg. Nydelig bilde.

Veennlig hilsen,
Gunnar
Lars L.
Mitt syn om stråene var kanskje noe upresist formulert, men Ivan har i grunnen beskrevet mine tanker rundt det.
Svend Wiig L.
Takk så mye for kommenyarer Lars og Gunnar!! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu