Atlanterhavsveien
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-29 19:08:29
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 40D 17-85 USM IS
  • -
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_571148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Harald N.
Vakkert bilete frå Nord-Vestlandet; mektig natur med Atlkanterhavsvegen diagonalt i nn i bilete. Dette gir god dybde som og blir forsterka av linjene i den flotte himmelen.
Flotte og metta fargar i landskap og himmel.
Lika dette godt.
Postkort på sitt beste dette.

Mvh Harald
Ove B.
Tusen takk for det Harald :)
Øyvind Enstad H.
Ah, mitt barndoms paradis - her har jeg fisket mye før det kom bru også!
Et bilde osm jeg synes blir løftet først og fremst av de diagonale linjene i skyene og fra veien som kommer inn fra venstre. Dette gir litt dynamikk i bildet selv om horisonten er litt midtstilt. Kunne kanskje vært interesant å kutte litt nede rett over folkene slik at øyene nede og den til høyre forsvant. Dette ville kanskje gitt et enklere bilde.
Og så oser jo bildet av sommer og sjø da!!
Øyvind
Ove B.
Takk for kritikk Øyvind :)
Har lagt ut en versjon to av bildet nå hvor menneskene er beskjært bort.
Thore Øystein B.
Tror heller jeg ville hatt mer forgrunn og kuttet himmelen noe (skyene er forholdsvis spesielle og fine, men tjener nødvendigvis ikke bildet), men det er smak og behag. Du bør i alle fall rette opp horisonten, for den heller forholdsvis mye ned til høyre - og for meg kan sånne banale detaljer ødelegge ett ellers bra bilde.
Avsluttet .
Hei Ove,
Likte dette godt, og synes dette er ditt beste bilde på bildekritikken sålangt (og det før du kjøpte utstyr tilsvarende et lite lands statsbudsjett :). Flott himmel med mye liv, glimrende farger og teknisk upåklagelig. Liker godt at du har med forgrunn, da dette gir mer dybde og liv (folkene) i bildet. Ville ikke kuttet noe her. Enig med Thore om oppretting av horisont. Mektig flott landskap. Postkortmateriale :)

Mvh Jens :)
Ove B.
Takk for det Jens :)
Lars Morten B.
Meget Pent. Bra snitt og klart som krystall. Godt valg av motiv. Likte best V2. Enig med Øyvind om folka...
Ove B.
Takk for den Lars Morten :)
vidar e.
Et fantastisk bilde hvor dybden kommer veldig godt frem ved at broen går innover til høre og skyene innover til venstre. Jeg synes komposisjonen og utsnittet er perfekt og jeg ville heller ikke ha kuttet bildet, men kanskje prøvd å rettet det opp litt, slik at det ikke heller ned til høyre. Men, all ros til fotografen! Dette bildet synes jeg er kjempeflott
Ove B.
Tusen takk for det Vidar :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu