Sommarøya HDR/Panorama
Bildet er satt sammen med 12 bilder.
Panorama og HDR i samme bilde.
For større format følg linken:
http://www.bergsetfoto.com/wp-content/uploads/2012/01/Som...omp-ad.jpg
Er relativt fornøgd med dette bildet, men objektivet var uheldigvis litt skittent på dette bildet, de visast på bildet eg har linket til i beskrivelsen.

Bildet vart muligens for blått, men dette er nok på grunn av at det vart tatt under skomringen og det var i ferd med å bli mørkt.

Grunnen til at webadressa er plassert midt på bildet er rett og slett for å unngå å bli fråstjåle bilde, dette har eg opplevd tidligare.
Bildet inngår i albumet Bilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-31 13:32:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_571621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kirsten H.

Bilder som legges ut her har såpass lav oppløsning at det neppe kan brukes til stort. Derfor tror jeg ikke det er nødvendig med webadressen over hele motivet. I dette tilfellet syes jeg det ødela et ellers fint bilde.
mvh Kirsten
Heidi N.

Her må jeg si meg enig med Kirsten. Jeg greier bare rett og slett ikke å overse adressen som står over hele motivet i så stor grad at jeg greier å gjøre meg opp en fullverdig mening om bildet. Så legg ut et nytt et, uten webadresse, så skal vi vurdere. ;)
Heidi
Jostein B.

Det er nok bevist. Og er klar over at det på ein måte ødelegger bildet. Bildet eg vart fråstjelt og brukt i reklame var henta frå facebook, der er det jo endå mindre oppløysing. Hadde ein liten signatur i høgre hjørne, denne vart photoshopa vekk.

Men dersom dere ser på linken som eg la ut så er jo bildet i mykje høgare oppløysing.

Men eg skal legge ut eit nytt, uten noke som helst.
Jeanette T.

Syns dette var et veldig sterkt og fengende bilde. Er allikevel litt enig med Kirsten og Heidi over her, men forstår hvorfor du har merket det. Hvilket objektiv har du brukt?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu