Namsos sett fra Byåsen
Viser kirketårnet og bryggerekka som er et av Namsos sine kjennemerker.
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-08 20:34:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-08-10 12:12:50
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon Powershot A70
  • Canon 5.4 - 16.2 mm
  • Brennvidde11.3mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeISO 50
  • Nei
  • Annetev -2/3 fra lysmålingen. Prøver nytt familiekamera til andre formål. Syns det blir litt loddent i kantene. Utsnitt legges ved.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Hei Jòhann

Flott komposisjon. Ser det uklare til venstre, som du også påpeker selv. Med den lukkerhatigheten du bruker kan det ikke være bevegelse i treet som gjør dette heller. Det er ikke komprimeringen etter min erfaring. Muligheten for at autofokus ikke funker så godt i et spesielt fargespekter er jo tilstede. Har du prøvd AF/AE lock for å ta bildet. CCD sensor har falt meg inn som en mulig kandidat, men er ikke sikker. Dette blir vel egentlig bare spekulasjoner, men det er interesant å forfølge dette videre. Ut over disse erfaringer beveger jeg meg på tynn is så det for bli andre som kommenterer videre.

Vh Svenn
Tom A. T.

Pent komponert. Flott med gjentagelsen av rødt innover i bildet.
mvh Tom T
Dag Frode H.

Hei
Pent bilde,bra komponert, likte at grantrærne lagde ramme på sidene i bildet.
Mvh
Dag Frode
Jóhann Á.

Takk til dåkk!
Prøvde en nok så klassisk innramming og oppbygging. Likte ellers lyset den dagen, med lysgløtt mellom bygerne.
Ikke mye kommentert på problemstillingen. For vel prøve litt mere og se hva som skjer. Kan kanskje ta det opp på diskusjon senere. Men for all del, innspill her er fortsatt ønsket!!
Petur E.

Hæ Jóhann
Pent bilde av en smuk landsby.

það er mikill munur hér og á Vopnafirði.

Petur
Nils B.

Pent og ja, nesten rent. Innrammingen fungerer og sammen med fargene i bildet blir det ok. Har sittet å studert bildet litt og finner at om det var mitt hadde jeg beskåret det litt i fotoen og litt i himmelen. Tror at bildet hadde hevet seg noe om vi nesten bare hadde hustak i framkant. En annen liten detalj, men viktig er at tårnet i bakkant helle. Tror jeg hadde ønsket ett beint tårn og heller ei skjeiv mast enn slik det er nå. Absolutt et severdig bilde.
mvh Nils
Jóhann Á.

Joda, Pétur, det er noen vesentlige forskjeller på Namsos og Vopnafjordur. Særlig når det gjelder natur og arkitektur, kanskje. Folket er ikke så veldig annerledes.
Har tatt notis av forslagene dine Nils og lagt ut ny versjon. Det med tårnet hadde jeg ikke lagt merke til før du påpekte det. Nå ser jeg ikke annet!! ;o). Det ble bedre. Når det gjelder kuttingen, er jeg ikke sikker på om jeg syns det ble bedre, hvert fall ikke bunn. Det ble litt annerledes.
En annen ting er at når man er vant med det tradisjonelle film formatet, blir det digitale litt rart.
Jan Ove H.

Bra bilde , Johan!
Jeg har også tatt noen bilder fra denne haugen
Mvh
Jan Ove
Fred S.

Denne har jeg faktisk misset: Absolutt severdig, du får Namsos til å framstå som en vakker by, noe den ikke nødvendigvis er. Men dette er tydeligvis et ståsted som gjør stedet til en liten ''sørlandsidyll''.
vh fred
Jóhann Á.

Takk til lokale helter!
Den haugen er ypperlig, enig der Jan. Og Fred, riktig ståsted er viktig det. Har tenkt å skifte ståsted av og til i denne serien.
Avsluttet .

Hei Jòhann

Tror kanskje min første kommentar var litt ''overkill'' og det beklager jeg. Synes bildet var tatt fra et fint sted og at perspektivet gjorde seg godt. Har vært i Namsos flere ganger på vei til min familie i Rørvik. Synes det var fint med den bebyggelsen du har fått med i forgrunnen. Trærne danner en naturlig og fin ramme for bildet ditt. Pent utført Jòhann !!!!

Vh Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu