Marinegasten på kveldsrunden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-02-09 00:37:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_572104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Helge H.

Hei

Forsåvidt et greit bilde av Hegra. Er imponert over at du stadig vekk er på skuddhold av denne majestetiske fuglen, men synes at de fleste bildene du har lagt ut av denne fuglen mangler en del på klarhet/skarphet. Kommer liksom ikke helt i mål...

Men du skal ha et stort pluss for ståpå vilje.

HH
Jostein G.

Takker for det Helge. Forsåvidt enig med deg, men formidler jo noen hegrestemninger selv om nærhet og skarphet kunne vært bedre. Kommer nok sterkere tilbake senere med denne og lignende fugler vi har rundt omkring her. Tar seg jo ikke ut å begynne helt på topp heller ha ha :-)


Mvh jostein
Roar K.

Henger meg gjerne på Hammertoft her.
Mye kunne vært gjort ved å prøve deg litt fram med lys, kontrast og etteskjerping.
Anbefaler Brightness/Contrast og Shadows/highlights der detaljer kan hentes ut. Vær mer forsiktig med curves da det er et svært kraftig verktøy. Ofte kan lysdemping og kontrastøkning før forsiktig etterskjerping gi resultater. Men dette må du prøve ut sjøl og finne ditt opplegg.
Noe omtrent ferdigstiller bildene i eksponeringen fordi de er eksperter på innstillinger. jeg er av de som stort sett "lager" mine bilder i photoshop.

Roar
Avsluttet .

Flott bilde av en stolt fugl.
Hvilken båt tilhører denne Marinegasten.
DEn må vel ta en kveldsrunde for å sjekke territoriet sitt,at det ikke sitter ivrige fotografer på lur.
Avsluttet .

Hei

Du har mange flotte bilder av hegra.Imponerende å komme på skuddhold på denne. Stå på videre!

mvh Øyvind
Jostein G.

Hei takker for tilbakemeldingen. Frossten har lagt seg på mye vann her nå, så hegra blir lettere å lokalisere :-)


Mvh Jostein
Avsluttet .

Hegra kan være ufattelig sky, og vanskelig å komme inn på. Den er derfor en spennende og utfordrende fugl å prøve å få gode bilder av. Selv om det mangler noe på skarpheten her, må du bare fortsette med hegrebilder.
Jostein G.

Sant nok Stein Erik. Må nok belage meg på kamuflasje og tålmodighet skal jeg optimere kvaliteten her. Takker for tilbakemeldingen og velkommen på dotten :-)


Mvh Jostein

Morten W.

Hei

Egentlig sitter skarpheten som et skudd her.
Jostein, om du vil kan du sende meg orginalfila, så skal du få se:)
Odd E. k.

Et godt fanget bilde av hegren. Ikke lett å komme innpå disse skye fuglene. Tror nok skarpheten ligger der, da detaljene ligger fint fremme i den flotte fjærdrakten.En justering i Ps, så har du fuglen slik du ønsker den. Godt fanget i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
Tor Reidar A.

Synes tittelen er veldig bra her, det er jo en mektig fugl:) For meg var dette et spesielt fuglepotrett siden bekgrunden er lysere en "motivet" uten att det blir ett siluettbilde..
Liv F. D.

Flott av gråhegren i fint lys. Ville tatt bort den mørke steinen (skyggen) i v-side nede.

mvh
Liv ")
Jostein G.

Hei ! Takker for intresante tilbakemeldinger. Veldig kjekt. Hegra på bildet har jeg lysnet litt ved å kjøre opp eksposure litt. Skarpet litt og støydempet litt. Bildet er stort sett der jeg vil ha det. Syntes nebbet og området rundt øyet er skarpt. Er jo en stor fugl og bildet er tatt noe ovenfra og ned, så skarpheten kunne vært større på bena og kanskje nedover ryggen, men sånn er det med telelinser. Syntes ikke behover er der på dette bildet, med voldsom nedblending og dybdeskarphet. Jeg ser at flere nevner fuglen er sky og det er riktig. Den kan være ekstremt sky og den ser nesten utrolig godt den minste rørelse på lang avstand. Likevel her på Haugalandet har vi mye hegre og man kan faktisk kjøre ganske nærme dem med bil. Jeg har en sinnsykt bra plass for hegrebilder her i distriktet syntes jeg. Unnskyld språket da. Jeg tror nok jeg vil prøve å lage noe med knall i her.
Mange av bildene mine er samme hegre som holder til i dette optimalt coole hegremiljøet.
Takker for tilbudet Woldstad. Jeg får sende deg en PM. ok

Mvh Jostein
Jostein G.

Hei ! Takker Liv, du sendte mens jeg skrev mion avhandling her. Ja jeg burde kanskje også ta bort greinene over. Tror det hadde gjort seg å ta bort stein greiner og hatt et rent vann/ hegrebilde her. Jeg kan ikke det enda he he å ta bort større områder. prøvde i lightroom med healing og kloning, men fikk det ikke helt til.


Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu