Svalbard 10
Biletet er frå ein serie på sju (pr i dag) fotografi frå mitt opphald på Svalbard i 2007.
Utstyr
  • Canon EOS 33
  • Canon EF 24-105 f/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert fotografi. Kodak Tri-X framkalt i Agfa Rodinal.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_572366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Leif Egil H.
Hei

Jeg ser ikke hva du har forsøkt å formidle med dette bildet. For meg blir det rett og slett for kornete. Mangelen på farger gjør heller ikke landskapet noen tjeneste her, opplever det som bildet er tatt på månen og ikke Svalbard.

Beklager, dette bildet er ikke særlig vellykket i mine øyne.


Leif Egil
Harald N.
Dette er eit motiv som passar godt sv/ kv. Det er fine sjateringar i snøen, og god balanse mellom lys og skygge. Eg synes bilete kler å vere kornete.
Himmelen kan verke litt tung og kjedelig.
Fin oppdeling med framgrunn mellonrom og bakgrunn.

Mvh Harald
Svein Johan L.
Fine linjer og en fin skildring av naturen. Liker at det er i svart hvitt og at du har valgt å presentere det såpass kornetet som det er. Jeg hører ikke til den klanen som på død og liv skal ha skyer og liker den reine himmelen.
Avsluttet .
Jeg liker dette godt. Mektig landskap, og sterke fine kontraster gjennom den nesten helt hvite snøen og den mørke himmelen. Har også mer sansen for "ekte" korning skapt av filmens egenskaper fremfor digital påført støy i etterkant. Synes bildet formidler en fin ro og harmoni, i et tilsynelatende urørt landskap. Liker godt at himmelen er helt ren og uten forstyrrende elementer.

Jeg er litt usikker på vannet i forkant av bildet. Helt nederst er det et hvitt felt som trekker blikket bort fra fjellene og ut av bildet. Et 5% kutt i nedre kant ville ha lukket bildet mer.
Et annet alternativ ville vært å utte rett over vannet, slik at bilde blir et panorama kun bestående av fjell og himmel. Det blir litt enklere, og gjør at bildet fremstår kanskje enda roligere. Jeg synes kanskje området med vann er litt for lite, og at det således blir litt trangt i nedre del. Å fjerne hele dette elementet rydder opp i komposisjonen. Nuvel - smak og behag. Om du skal beholde vannet kan du jo vurdere å rette opp bildet en tanke, slik at det ikke heller mot høyre.

Du har ikke kommenterte tilbakemeldingene så langt, og håper å høre hva du tenker :)

Mvh Jens :)
Ola Arnfinn L.
Jeg er enig i at dette er et bilde for svart og hvitt, men det er en ubalanse i komposisjonen her som jeg ikke blir fortrolig med. Teknisk er jeg enig med Naper - bildet kler de grove kornene. men jeg tror jeg ville har laget et høydeformat bilde av den venstre delen i bildet... kanskje...
alfred r.
Støtter Svein Johan her. Har selv mange bilder fra Svalbard. Speseilt fjell formasjonene her funker godt med harde kontraster i S/H
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu