• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-09 19:28:21
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger611
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Stig S.
Spenst og spenning... Likte dette Toini, med sine tunge toner, gjentagelser og fart. Synes det funker godt med det trange snittet på h side - bidrar til spensten i bildet!

--stig--
pål g.
stilig bilde! meget bra komp og klare kontraster. Hadde kanskje vært bedre hvis man hadde sett begge øynene på hunden, men pytt pytt, dette hadde jeg sansen for.
Avsluttet .
Likte det!
Mvh Jørg
Hans E.
Snu det vertikalt så stemmer det:-)... og da ble det veldig bra.
Toini B.
Takker for kommentarer!!
Hans:la ut en versjon.

:)
Hans E.
Jepp:-) Perfekt...
Knut H.
Tror bildet ville blitt bedre hvis du snur det opp ned!
Slik det fremstår nå, ser jeg en hund som løper etter en stakkars liten mus i full fart nedover en trapp. Tror også bildet hadde bltt bedre med en annen brennvidde.
Toini B.
Morsom du Knut;)
Hans E.
Et helt annet bilde ville sikkert også gjort seg forøvrig...

Når det gjelder hvilken vei bildet skal være så har det noe med komposisjon å gjøre og jeg husker ikke hvordan det greiene der var, men det blir bedre med tyngden på venstre side av bildet... Kommer noen over Morten Krogvolds bok Italienske Hemmeligheter så har han et bilde som han har snudd og jeg antar at det er av samme grunn, bildet er ivertfall av 4 nonner på en balkong eller lignende og en vegg på venstre side av bildet, men dette bildet er lagt inn speilvendt, det er på side 99 i boka for dem som har noen interesse av det:-)...
Jon-Petter T.
Altså; det er for mørkt, dvs. jeg får ikke tak i det hele - trenger flere ledetråder, eller åpenbare ledetråer om du vil.
Komp og valg av ellementer er bra, men jeg synes hunden gjemmes for mye bort i det mørke. Den skulle kommet bedre frem for å gi hold til komposisjonen.

J-P
Bjørn Ivar H.
For meg fungerer verjon #1 best.
Knut H.
Versjon 3 er best!
Hans E.
Hmmm Knut nå tror jeg at enten du eller jeg må slutte å drikke, for jeg ser ikke noen versjon 3 men det kan jo skyldes Pepsi Max kombinert med Ballerina kjeks, men drikker du noe sterkere enn det så kan det godt hende at du ser både versjon 3 og 4:-)
Morten K.
Nja, Toni.. funker, funker ikke.... ser ikke helt, men funker mest!!

Bra provokasjon!!

morten :-)
Toini B.
takker for kommentarer:)
Lars-Anders M.
Skremmende.
Arild S.
Syns bildet er ganske kult.
En annerledes stemning.

Arild
Dag T.
Råbra Toini (hvordan har jeg klart å gå glipp av dette?) Uenig med Hans, jeg liker versjon 1 best. Der møter du Dyret.
Alf B.
Dritfint. Det beste på lenge.

Men så skal det plukkes da. Det er en hvit photoshop-stripe oppe på hundens rygg (?) mot himmelen (?). Skjell meg ut hvis jeg tar feil. Bildet blir også ryddigere og mer grafisk, synes jeg, hvis du fjerner den opplyste poten (?) i den sorte skyggen. Et bra bilde, som det tar litt tid å bli kjent med! Det er ikke så mange av dem her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu