Portrett: Marius
Nok et bilde i serien hvor jeg portretterte Marius, parkshaperen ved Voss Resort Bavallen. Etter en dag med mye pendling og hard arbeid får han endelig gjøre det han vil; stå på brett.

Se resten av bildene og les resten av historien på www.mnyfoto.blogspot.com
Utstyr
  • Canon EOS 40D med BG-E2
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_573472} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tor-Willy W.

Fantastikks action fylt bilde, flott teknisk, fine farger. Rett å slett et knall bilde!
Magnus N.

Tusen takk! Ville ikke fryse bevegelsen helt med blitsene, da kunne det fort blitt litt for statis.

Takk for gode ord!
Avsluttet .

Tøft actionbilde der du har truffet blink. Det var lurt at du ikke frøs bevegelsen helt med blitsen.Nå framstår bildet meget fartsfult.

SES
Magnus N.

Tusen takk! Vi hadde bare en halvtime til å ta dette bildet, og det avhengte av at alt utstyret samarbeidet og at kjøreren skulle lande trikset sitt. Heldigvis satt bildet på andre forsøk, så det var utrolig deilig :)
Magnus N.

Tusen takk! Vi hadde bare en halvtime til å ta dette bildet, og det avhengte av at alt utstyret samarbeidet og at kjøreren skulle lande trikset sitt. Heldigvis satt bildet på andre forsøk, så det var utrolig deilig :)
Avsluttet .

Et godt actionbilde, men ville hatt brettkjøreren mer i høyde med deg.
Liv F. D.

Et flott actionbilde med brettkjøreren i farta.


mvh
Liv ")
Kenneth J.

Fullt av action. og god lysbruk. Som andre har nevnt, så er det gromt at det ikke er fullstendig frosset.
Men(Unnskyld!) Hadde det vært en idè å rette opp bildet litt? For det er lett å henge seg litt opp i manglende hellning, og trærne i bakgrunnen...
Men dette er bare pirk.
Magnus N.

Tusen takk for kommentarer! Kritikk setter jeg stor pris på, det er over hodet ingenting å unnskylde seg for Kenneth ;) Ser hva du mener med hellingen, jeg skal gi det et forsøk! Jeg tror bildet er ganske rett, men muligens jeg kan ta noen grader på det.

Frank, tusen takk for kommentar! Grunnen til at jeg ikke har kjøreren i høyde med meg er at jeg har en blits bak ham, som jeg ikke ville skulle blende kamera. Jeg er vel så og si så høyt som jeg kommer uten å få blitslys i kameraet. Men jeg takker for tilbakemelding!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu