Siland med tang i nebbet
Går tilbake til tidligere tatt bilder. Dette blir en serie. Au au V2 har jeg nok lagt ut tidligere !
En liten serie om silanda som hadde satt fast tang i nebbet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-02-23 01:42:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-02-23 01:44:05
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-02-23 01:45:05
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2012-02-23 01:45:46
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_575176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (35)
Svein O.

Actionfylt serie her med Silanda som aktør. Mangler litt på det tekniske på enkelte bilder, mulig hardt croppet? V#4 ble rolig og fin synes jeg, og kanskje den beste teknisk.
Roar K.

Herlig actionserie.
Du har fått taket på skarpheten og tåkegrauten er også borte nå.
Holder en knapp på V1 og V2 selv om anda V1 tapte kampen om hovedfokuset mot vannspruten.
Men dermed ingenting negativt sagt om de tre siste versjonene heller.

Roar
Kirsten H.

Fint fanget, men alle bildene er preget av at det mangler litt på skarphet. Har du høy nok lukkertid? Med største blender på f/4 må du nok opp en del på ISO for å få til dette. Jeg har det samme kameraet og vet at det tåler ganske høy ISO.
mvh Kirsten
Svein O.

Jeg skal korrigere meg litt siden i natt:) synes v#2 ble bra skarp også og tøff med piggsveis så denne likte jeg også..
Harald N.

Her er det full aktivitet, Kirsten har ein god kommentar som eg sluttar meg til.

Mvh Harald
Lars-Anders M.

Spennende serie av denne fine fugel
Håvard F.

Fine bilder. Synes kanskje V4 stikker av med seiern når det gjelder skarphet og beste bildeopplevelse.
mvh
Håvard
Lillian Utstrand G.

Flott bilder av silanda der den sloss med tangen i nebbet! Men i V2, det må da være fast fisk i nebbet på'n? Synes jeg ser på både sida og ryggfinnen på fast fisk jeg! Flott skutt dette! Mvh Lillian
Leif Egil H.

Hei

Er enig med Håvard her. V4 er et bra bilde.

Fint fotografert, lykke til med å ta blinkskuddet.
Asle B.

Skikkelig swung over den serien her! Fin action, synes V2 ble ekstra fin. Bildene er en tanke mørke på min skjerm, men ellers en fin serie!

Mvh
Asle
Hans-Jørgen H.

Actiofyllt silandserie Jostein!
Tydeligvis våryr og er gått fullstendig aammooook..
Går for firern!
Tyrin.
Duy P.

En råtøft actionsfyllt serien av modellen din Jostein (selv om enkelte er litt svak på teknisk delen). Fokusen fester ofte når det er så mye vann og annet i veien. Vet ikke hvor mye du har croppet, men v4 er nok best teknisk her.

:) duy
Jostein G.

Hei ! Takker for tilbakemeldingene. V2 er ikke corpet mye, men det er dradd bra i spakene for å skarpe det opp. Det var dårlig lys, tatt i kveldinga. Jeg er blitt kjappere nå etterhvert å stille opp iso. Det er riktig at den har fisk i nebbet i v2 Lillian. Har lagt ut bilder av den tidligere, men ikke disse når den strever med tangen, unntatt v2 da...det ble litt miss. Fisken er en bånnulke.
Er enig i at v4 scorer mest på teknisk. Hyggelig at serien falt i smak :-) Jeg lå flat på bryggekanten og var egentlig veldig nærme. Den var så opptatt med sitt he he :-)



Mvh Jostein
Håkon Ø.

Flott serie av anda, vanskelig å ta bilder når det spruter vann, fokuset blir lett på vannet da som i v1, v2 og v4 var skarpe og fine, men alle bildene skaper en fin helhet.
Jan Fredrik I.

V4 likte jeg godt! Standpunkt,situasjon og plasseringa av fuglen i bildeflata likte jeg godt.Litt gyllent lys kan man jo alltids drømme om og så aktiv det ser ut som du er så er det vel bare et spørsmål om tid før det skjer:)
Mvh JFI
May-Brith O.

Flott serie av Silanda dette, herlig action i alle, men faller nok for V4 her - kjempebra.
Jostein G.

Takker så meget til dere tre siste også :-) Veldig hyggelig :-)
Tore R.

Herlig serie av en god fisker.
mvh. Tore
Frode L.

Hei.

En serie full av action, v4 blir min favoritt der skarpheten er best, fin vinkling inn på anda, fin detalj med dråpene på ryggen også.

Frode.
Morten W.

Vedrørende V2:

Du har mange flotte motiver generellt av det dfu legger ut, men en gjenganger er at bildene "all over" er uskarpe. Men fler av de er ikke skarpet opp (nok) i etterbehandling. Sånn som her i V2. Du sier du har dratt nok i spakene, men noe går feil for deg. I PS hos meg blir V2 langt skarpere uten noen av bivirkningene. Tenk da hva som kunne vært gjort om råfila var tilgjenglig?

Dette med skarpinga burde du gå inn i dybden på.

Mvh Morten W
Jostein G.

Takker for tilbakemeldinger. okkidokki Woldstad. Jeg syntes jeg har dradd den nesten til plastikk fantastic i Lightroom 3 som jeg nå forøvrig har kjøpt. Du får inspirere meg med å sende en versjon he he hvis jeg sender deg råfila på et vis. ok Takker for den:-)


mvh Jostein
Bjørn T.

Fin serie av silanda. Synes V4 er best, men enig i at det mangler noen på skarpheten for å løfte bildet enda mer. Klarer ikke å se hvilke innstillinger du har brukt; hvilken brennvidde og lukketid har du ? Benytter du stativ? Alltid nysgjerrig på dette. Mvh Bjørn
Jostein G.

Hei ! jeg bruker her en 80-400 nikkor. Ble vel 1000del. sek. og 5,6 stort sett på disse. Dårlig lys liker ikke denne linsa noe videre. Ikke brukt stativ her, men hvilte kamera på bryggekanter etc. Skjedde litt for seint dette. var bedre lys en halvtime før. Ellers er jeg jo litt fersk med kameraet... så noen grep kunne nok gjort resultatet bedre. Jeg tror den 500 mm fast du har er steikande bra, men den koster vel skjorta.
Ellers takk for kommentaren :-)


Mvh jostein
Eirik B.

V4 for min del her. Synes denne hadde en behagelig komp og en myk bakgrunn. Likte den litt lave plasseringen av motivet sammen med det rolige uttrykket som fuglen har. Skarpheten satt også bra her.

Mvh
Eirik
Morten E.

Fin serie av den vakre anda dette, der V4 sitter som et skudd og er det beste bilde rent teknisk og estetisk i mine øyne. De andre er noe uskarpe og jeg tror du hadde vært tjent med å bruke blender 8, da jeg har en kamerat med samme utstyr og han bruker konsekvendt den bl.8 på denne typen foto. D7000 tåler også godt noe høyere iso enn de fleste andre. :)
Keep the good work!

Morten.
Jostein G.

Takker for gode tips og fine ord :-)



mvh Jostein
Odd E. k.

Flott jobbet med ande ute på vannet. Ikke lett dette med å fange de i rette øyeblikket, kan bli hektisk noen ganger. Liker serien men skarpheten mangler som sagt på bildene dine, unnattt versjon #4 og # 5. Håper du skjekket av VR var på, da det kan vøre lett å glemme når en skifter fra stativ til håndholdt. Stå på, så blir det bra til slutt...Liker komposisjonene og utsnittene i dine bilder!

Mvh

Odd E.
Birgitta S.

Härlig serie, om än med vissa brister, som redan är nämnt.
Men fart och aktion!!!

MVH// Birgitta
Jostein G.

Hei ! Takker for siste meldinger her :-) Har også fått eksempler av to brukere her på teknisk oppgraderte bilder og jeg ser jo at det er mulig å " hente " mer knall ut av bildene enn jeg har fått til.
Bildene var nok i utgangspunktet litt for krevende for mine etterbehandlingskunnskaper så langt. Likevel har jeg jo gjort noe riktig i utgangspunktet når dette skjedde i skumringen. Tror jeg har fått isoen over på 4000 for å forsøke raskest mulig lukker, da jeg mistenker linsa for å kreve dette...for å få skarpe bilder ved dårlig lys. Er første vinteren jeg bruker dette utstyret, så jeg leter meg litt frem slik at bildene ikke skal bli uskarpe under litt krevende lys. Har tatt mange bilder med denne linsa, som i ettertid er blitt overraskende uskarpe. Kan være og mine mangelfulle kunnskaper om fokusinnstillinger på D7000 Nikonen... Heldigvis har det også blitt endel skarpe bilder og da....spesielt når det er bra lys og avstanden ikke er stor.
Uansett...jeg prøver å utvide horisonten ...

Mvh Jostein
Ottar P.

Fin actionserie av anda der jeg synes nr 4 er klart best.
Avsluttet .

En fartsfylt serie! v4 blir min favoritt også.

Espen
Lisbeth S.

Artig serie med anda som rister så vannspruten står,
flotte bakgrunnstoner på alle, men v4 stikker seg ut og er
også min favoritt.
mvh Lisbeth
Trond W.

V4 ble et flott bilde av silanda. Pluss for fangsten :)
Liker den lave vinkelen du har her.

Trond
Avsluttet .

Et nydelig bilde som alltid Jostein.
Jostein G.

Takker for omtale av bildene her :-)

Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu