Synes det mangler noe, er kanskje litt kjedelig.
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Sigma 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_576911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Carsten W.

Kanskje du burde plassere bildelementene litt tettere sammen. Også skygger kunne gi mer liv og er egentlig lett a lage. Problemet er en noye vinkling og der er det bare a prøve seg fram til det ser naturlig ut.
Manipulsjonen med flammen på sikringen er vellykket så jeg er overbevisst at du kan klare dette. Lykke til hvis du prøver!
Erik R.

Hei!
Takk for kommentar! Jeg er enig i at det ikke ser helt naturlig ut. Fotostudioet består av et A4-ark tapet til en harddiskeseke, oppå fryseboksen, kamera på stativ og blits rettet mot taket? Men jeg tror ideen har noe for seg, krever bare litt foredling.

Når det gjelder flammen, så er den så ekte som det går an. Klippet veken av et telys og putta oppi en gammel, brukt sikring. Den brant fryktelig fort opp, så det ble med noen få eksponeringer :)

Setter stor pris på tilbakemeldingen, skal jobbe litt med skygger og eventuelt bakbrunner når det blir tid til neste forsøk!
Erik L.

Morsom ide og godt gjennomført. Litt varmere flamme hadde gjort seg.
mvh. Erik
Lars-Anders M.

Sikker bruk av IKEA-batterier. Liker det jeg ser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu