Forsiktig over isen
Lite åpent vann og mange sothøner kan gi fotomuligheter. De småkrangler og jager hverandre over glattisen. I takt med at hekking nærmer seg, øker aggressiviteten. Håpet er å få noen skikkerlige bilder av slåsskamper de nærmeste ukene.
Brukbart.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-03-06 17:52:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-03-06 17:53:34
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark IV
  • Canon EF 300mm f 2,8 L IS II USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jostein G.

Hei ! Veldig flotte og severdige bilder av sothøna. Hvis jeg kan være så frimodig å si at på orginalen, virket den noe hard eller stiv i teksturen, selv om detaljene er helt klare og tydelige. Fine utsnitt og syntes de er gjamngode, bortsett ifra min oppfatning av teksturen da i orginalen. Kanskje andre er helt uenige med meg, men det var nå et inntrykk jeg fikk. Uansett så ligger det i bildet å justere, slik at dunnene blir mykere, om nå jeg skulle ha et poeng. Er nok ingen mangler på bildet, bare valgene i etterbehandlingen, men her er det jo mye smak og behag og da. Får avvente ekspertisen, som sikkert kommer til å kommentere mye her :-)



Mvh Jostein
Truls L.

Tre flott bilder av sothøna med fine farger og flott skarphet :)

Truls
Thore R.

Fine bilder alle sammen, men liker orginalen best. Viktig og avgjørende att øyet kommer så klart frem og serlig som her mot sorte fjær.Bra med den lille uskarpheten på vingene. Ser det er hvite "streker" rundt hodet og halsen og noen andre steder som kanskje kommer av litt for hard oppskarping.
Torbjørn P.

Dette ble skikkelig stilig Bjørn. Liker særlig v1 med flott lys og bra positur. Skarpt så det holder. Thore er nok inne på noe i forhold til litt hard oppskarping.

Din egen vurdering er som vanlig feil, dette er mer enn brukbart! ;-)
Nils Christian S.

Dette var kjempeflotte "sothøne-foto" !!Likte orginalbildet ekstra godt !
Lillian Utstrand G.

Praktfulle bilder av sothøna! Meget skarpt og nært, og det blir alltid mer "liv" over fuglebilder når vingene er utslått. Veldig bra komposisjoner her! Mvh Lillian
Frode L.

Hei.

Tre knallbilder der jeg holder en knapp på orginalen.

Frode.
Morten E.

Kjempefin serie av høna, der detaljene kommer godt frem i det gode lyset. Skarpt så det holder i fine utsnitt. V1 for meg også. Flott!

Morten.
Håkon Ø.

Og jeg som ikke trodde det gikk å gå på vannet.
Liker lyset i bildene dine fine situasjoner du har fanget, presentert på en flott måte.
Bjørn J.

Tusen takk for positive tilbakemeldinger og i tillegg takk for innspill fra deg Jostein. Skal alliere meg med en som kan mer om etterbehandling enn meg og se hva ditt forslag kan gjøre for bildet :)
Kjell Ivar Ø.

Flott serie av sothøna der alle har sin sjarm men
holder en knapp på orginalen.
Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu