Operaen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Meget effektfullt bilde fra operaen.
Spennende at modellen er kledt i rødt,slik blir
hun umiddelbart et blikkfang.
Grafisk sett et fullkomment bilde synes jeg.
Avsluttet .

Fabelaktig lys!Selv uten The Lady in Red hadde bildet fått meg til å stoppe opp, og MED henne blir det bare enda bedre. Det er noe med positur og ansiktsuttrykk... en slags iboende dævelskap som kommer frem. Liker dette!
Odd Chr. K.

Blir mange vinkler og retninger å forholde seg til, men synes utsnittet fungerer meget bra. Flatene er spennende. Damen blir et blikkfang, men er alikevel liten i det store hele så oppmerksomheten blir todelt på henholdsvis arkitektur/dame. Utbrent bakgrunn er jo normalt en uting, men funker godt her i og med at refleksjonene bryter opp litt i veggflata. Et småfrekt bilde på flere måter!
Odd C.
Håkon Ø.

Kjempe komp dette her, fikk en fantastisk flott virkning med den røde damen. Kreativt og flott utført.
Elena H.

Hey, veldig stilig!
Trygve B.

Dette var tøft. Et kunstnerisk preg har du fått over dette bildet. Likte svært godt kontrasten og kompen her. Den røde jenta ga en god effekt til bildet. Bra sett dette, kreativt. Mvh Trygve
Eirik B.

Jeg henger meg p åThomas her. Lys og linjer bærer bildet. Damen er prikken over i'en. Lekkert!

Mvh
Eirik
Birgitta S.

WOW!!!!!! Läcker bild!! Helt outstanding!

MVH// Birgitta
Walter S.

Oiii...

Har ikke sett dette før nå. For et bilde!
Knallvirkning med de skarpt røde objektene mot den store vegge og den monotone, flislagte bakken. Sterke, førende linjer med perspektiv mot en utbrent himmel. Og, det er første gang at jeg synes utbrenthet kan godtas. Det er nesten som det bør være slik. Himmelen "slåss" litt om oppmerksomhet med "Lady In Red", men der har du faktisk lagt opp en spenning som er levende.

Helt utrolig hvilke detaljer som skjuler seg i denne "Braille"-strukturen på veggen.

Dette bilde bør opp på veggen.

Mvh,
Walter
Terje J.

Fantastisk bilde. Knall eksponering og komp. Utsøkte farger flotte linjer. Et blinkskudd! Mvh Terje
Jostein G.

Er det en symbolikk her ? Arkitektoniske og konstruksjonsmessige saker som operaen, er egentlig en hyldest til kvinnen og kvinnen gir her sin tilbedelse tilbake ! ? He he det er noe i det tror jeg...ihvertfall har vi her en 100% kvnnelig feminint kledd dame som er i knestående foran dette storslåtte byggverket. Bygget gir ifra seg relieffe detaljer i motlyset og lyset skaper også en dimensjon i bildet. Lyset gjør assosiasjoner til det fullkomne...streben etter å nå lyset og det gjør samtidig veggen der mer dominerende og dramatisk. Et bilde der tankene kan vandre i flere assosiasjoner...
Eksentrisk og sterkt i fargekontrastene. Veggflisene ser ut til å illudere blindeskrift....noe som igjen kan tolkes... hmmm
Er bildet så genialt som jeg tror...spør jeg meg selv he he ! ?
Er det et kritisk bilde på mange menneskers blindhet ? Eller fotografens visjon og frykt for en blindhet som kanskje hører fortiden til ? Uansett, bildet inviterer til tankespinn... det er jo noe mystisk og udefinerbart innbakt her :-)Mvh Jostein
Ann T.

Et interessant bilde som fange blikket. Spennende at modellen er kledt i rødt, slik blir hun et bra kontrast mot de kalde fargene på vegg/gulv på Operaen og den utbrent himmel. Spennende motiv!

Mvh Ann
Lars-Anders M.

Operahuset med blindskrift? Den rødkledde damen viser att bildet ikke er noe snapshot. Men du har nøye planlagt dette. Bra lys, men himmelen er noe i lyseste laget Ok.
Harald K A.

Hei folkens,
Tusen takk for at dere tok dere tid til å kommentere bildet mitt. Setter stor pris på det. :D

Fotohilsen
Harald
Avsluttet .

Flott bilde på operataket med det røde blikkfanget som gjør bildet!! Bra!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu