Gammel tigger, Hampi, India
Mannen hadde installert seg ved utgangen fra det store arkeologiske området Hampi. Her passerer det mange turister.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot, fargejustert og beskåret i Elements.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577362} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve B.

Takk for bildet. Slike bilder har jeg virkelig sans for. På denne måten er du med på og formidle et viktig budskap til oss andre. Bildet forteller litt om hvordan verden er. Det må vi ikke glemme i all vår velstand. Ninni Roll Anker som var født inn i overflod, kunne aldri slutte med å undres over at vi tålte så godt andres nød. Hun levde på slutten av 1800 tallet. Bildet er ellers godt komponert, i og med at du har fått med deg remedier rundt motivet. En får inntrykk av at det er alt han eier. Tross fattigdom har han et mildt uttrykk. Bra sett og fanget, Jan. Mvh Trygve
Lars Ivarson F.

samd med trygve, men ville ha senka øvste kanten for å få mest mogleg jamn bakgrunn..flotters
Avsluttet .

Vanvittig beskrivende og flott portrett dette.
Veldig bra fargevalører i hele bildet.
Med alle vannflaskene rundt seg så ser det ut som
han har tenkt å bli der en stund.
Dette er vel ikke akkurat en ni til fire jobb
tenker jeg.
Morten E.

Trygve har sagt noen velvalgte ord, og jeg kan bare istemme. Sterk historie i bilde og tekst noe de fleste av oss aldri opplever, men har veldig godt av å se!


Mvh Morten.
Håkon Ø.

En sterk dokumentasjon på hvordan mange har det i dag. Noe vi lett glemmer i vår lille avkrok her i nord. Vi har alle et ansvar for hvordan vår neste har det og hvordan vi forholder oss til det.
En sterk formidling som setter tankene i gang, flott dette Jan.
Jostein G.

Ja ikke alle har samme velferdsgoder som det er i Norge. Håper han får noen allmisser. God dokumenasjon, men ville kuttet noe oppe i bildet. Er vel alles ansvar å tenke noe igjennom hvordan tilstanden er merkelig her på denne jord... noen vasser i overflod, mens andre må tigge... således en positiv ting at fotografier dokumenterer hvordan det er for enkelte.

Mvh Jostein
Carsten W.

Kan bare henger meg på rosen ovenpå. Det er godt å ble minned om at ikke alle har det så bra som vi har det (faktisk snakker vi om ca 80% av verdensbefolkning)
Lisbeth S.

Godt formidlet av den gamle tiggeren som har satt seg til rette i skyggen, Trygve har noen flotte ord, henger meg med der.
mvh Lisbeth
Bjarte W.

Ja, vi trenger noen påminnelser om at ikke alle har det like godt som oss. Fint innrammet, men tåler gjerne et kutt oppe. Liker hvordan lyset faller.

- Bjarte
Roar K.

Ser mer eller mindre ut som om han har bosatt seg her med det lille han har.
Bra utsnitt og komp.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu