Bak hjørnet
Tatt ved Hausmania i Oslo..
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon 24-70 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetGjort om til SH i silver efex
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Godt bilde av en bra piece. Liker det godt i svart-hvitt. Kunne kanskje trengt litt mer luft på venstresiden, men ikke mye. Vet ikke hvordan du skulle fått det til, men et skarpere/tydeligere hjørne på huset tror jeg hadde vært effektfullt!
Roger D.
takker :) Enig i det du sier. Hjørnet vet jeg ikke hvordan jeg skulle gjort "skarpere" egentlig. Sikkert noen som vet det her? På venstre siden så er det ett nytt hjørne motsatt vei med en gigantisk grafitti, og den stjal all oppmerksomheten syns jeg og derfor er det ikke noe og gå på der.
Avsluttet .
Da skjønner jeg godt at det ble lite plass å boltre seg på der. Vet heller ikke hvordan du skulle fått hjørnet skarpere, men nå som jeg har sett litt mer på bildet er jeg usikker på om jeg er enig med meg selv, hehe. Det blir en slags "flyt" i bildet når hjørnet er som det er nå, og det er ganske spennende i seg selv.
Henning S. P.
Ble veldig bra det. Likte godt at det var i svart-hvitt og med såpass kraftig kontrast.

Jeg var der faktisk når han malte den for ca 15 år siden. Artig at den har fått stått så lenge. Selv om tidens tann tydelig har satt sine spor.

Henning
Roger D.
Takk for det. Jøss, visste ikke at den er så gammel. Må jo ha tatt tid når det er så stort og bra gjort.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu