Butterfly
Butterfly øverlse i internt svømmestevne i BS-LK.
Liker bildet godt. Usikker på om noe av forgrunnen burde vært crop'et bort kanskje, men det gir litt dybde også. Liker bildet godt jeg.
Utstyr
  • Canon EOD 450D
  • Sigma 70-200 f/2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt med en Yongnou YN560 til venstre og en Luxon blits til høyre, begge ca midt på langsiden i et 25m basseng. Ledetall hhv ca 58 og tipper ca 30 - full gass på begge blitser. RF-603C triggre fra Yongnou utløst.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Veldig bra bilde! Utrolig bra fanget med lyset. Bruken av blitz er super.
Har tatt mange sportsbilder i filmtiden, men aldri med blitz, og vet hvor vanskelig det er å treffe riktig.

Jeg ville ha prøvd to ting. Raskere lukkerhastighet og større dybdeskarphet for å få fingertuppenes dråper skarpe. Og linjene i bassenget til å skrå mer, eller være rett frem foran svømmeren.

Men det er et veldig bra bilde, uavhengig av de to små, små, små tingene!

Mvh

Stein A.
Kjell Eirik Irgens H.

Takk takk :-)

1/200 er maks av hva mitt 450D hus klarer å synce blitsene på desverre så det får jeg ikke gjort så mye med foreløbig. Som du sier er det vanskelig å treffe sportsfoto med blitsbruk, og med ladetid på blitsene får en jo bare ett forsøk pr langside egentlig. Enig i at enten mer skåstillt eller rett forfra er ideellt. Vil prøve det ved senere anledning tror jeg ja - godt tips.

Har brukt iso 200 her, men høyere iso og mindre blenderåpning er en mulighet. Burde nok få ok på iallefall 400. 1600 er maks på mitt hus og det blir fort kornete syns jeg. 800 er sånn ok. Bedre hus står på ønskelisten kan du si ja :-)
Var litt synd 5Dm3 ble så dyr i lanseringen. Og at jeg ikke fikk med meg elkjøp sin lagertømming av 7D for 7990,- for litt siden. Hadde sikkert slått til på det, nå er jeg i tvil om jeg skal vente på prisfall på 5Dm3, slå til på 7D eller se an om det kommer en 7Dm2 snart. Får sove på det en stund tenker jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu