Vinterfoss
Utstyr
  • FE2
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mats N.

En härlig bild med nästan s/h stuk trots Velvian,(som jag inte gillar så verst...)
Mycket vackert, bättre än flertalet liknande bilder jag sett på dessa sidor.Fint utsnitt och balans mellan delarna i motivet!Och - jag står gärna ut med att detta kallas klisje´ ibland, om det blir så vackert som här!
MVH/Mats N.
Stephan Z.

Tack så mycket! Jeg hadde ikke fotografert så mye når bildet ble tatt, men til tross er dette en av mine bedre:
Anders J.

Bra gjort, men jag hade gärna sett, eller snarare inte sett den vita snön i kanterna. Bättre hade varit att bara ta med ena sidan med något svart som avslutare i bildkanten. Det är väl småsaker, men kritiken är till för att ge näring till nya ideér som man inte alltid tänker på. Det må vara rätt eller felaktig kritik, filtrera kritiken lämnas med varm hand till resp. fotograf.
mvh
Anders
Perra M.

En bra bild för att vara en av dina första. Måste säga att äntligen, äntligen en bild med vit snö, inte blå, inte i cyan och inte i rött utan helt enkelt vit som snö brukar vara. Att det blir lite blått är likaså svårt att undgå men bra i alla fall.
Carsten A.

Enig med PM, bra!
MVH CA
Lars-Anders M.

Meget bra vinterbilde. Bra arbeid.
Niclas F.

Bilden hade vunnit på en beskärning i övre bildkant, (ca två cm) eftersom det enligt min mening stör den fina kompositionen och helhetsintrycket.
Snön tycker jag är ett mycket viktigt element i bilden och förstår inte varfør den inte skulle vara med. Håller för övrigt med perra i hans kommentar. Mvh Niclas F.
Nina L.

Dette er jo bare utrolig vakkert!
Jeg er imponert!
N
Ann F.

Dette likte jeg godt, både farger og komposisjon. Men er enig med NF i at det med fordel nok kunne beskjæres i øvre billedkant.
Ellers er utsnittet helt OK.
Mvh Ann
Stephan Z.

Det er mulig at det kunne ha vært beskjært i overkant, men faren er at noe av dybden i bildet blir borte. Det er nemlig en del fine detaljer i fossen.Men det er slettest ikke umulig at det er riktig.
Trine H.

For en vanvittig eventyrlig stemning du har skapt/fanget. Ser nesten ut som en bekk av tørris. Eneste som mangler er noen ildfluer og alver, jeg ville helst vært en av dem.
Pappa Ä.

Härlig bild...jag får inte nog.
Erlend M.

Helt fantastisk. Perfekt eksponering! Liker bevegelsen i vannet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu