The Four Horses
Hester i snøstorm. To av de prøvde å søke ly i en plasthall, men ble jaget av de to andre. Så da ble alle kalde og våte! Et bilde fra Once a Week serien min på Facebook. Håper dere liker.
Utstyr
  • Canon 7D
  • 15-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_578309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lillian T.

Jeg likte dette bildet, skikkelig snøvær!
Tenk å ødelegge sånn for seg selv da, stå ute i stormen bare for at man skal hindre noen andre i å ha det tørt og godt, hehe... Men de har nok god pels så de tåler det...
Håkon Ø.

Et flott bilde av hestene i kulturlandskapet og vinterstormen, får skikkelig vinterfølelse nå som det går mot vår, flott komp.
Tom E.

Liker hvordan hestene er stilt opp - tre på rekke og en på tvers... Du får fint fram snødrevet, fint med stråene opp fra snøen og husene som skimtes i bakgrunnen.

Mvh TomE
Stig T.

Takk for skryt, alle tre! Det snødde noe så vedderstyggelig, så jeg hadde problem med å holde linsa ren *lol* Hestene har her akkurat roet seg ned fra raskt sprang til irritert gange, og lurer sikkert på hvem idioten med kameraet er =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu