MR2
Toyota MR2 i sort/hvitt
Bildet inngår i albumet Toyota MR2 - MR2 1991
Fotograf
Utstyr
  • Sony NEX-5N
  • Arax MC 35mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetISO100 & sort/hvitt format i ettertid
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_578703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Det er FÅ ting som interesserer meg mindre enn bil og bilder av biler, men her fikk du meg faktisk til å stoppe opp litt:) Liker vinkelen, og den litt "jeg gir faen, jeg skal hvertfall ikke parkere akkurat innenfor oppmerket område"-holdningen.

Tror bildet hadde vært ENDA kulere om bilen på siden til høyre ikke var der - men det kommer jo an på hva som er "bak" bilden.

God bruk av dybdeskarphet til å få frem hovedmotivet. Hadde det vært mulig med en gigantisk reflekter å fått vekk skyggen under bilen, hadde det også gjort bildet bedre, tror jeg.
Avsluttet .

Siden du poster dette her så går jeg ut i fra at du ønsker tilbakemelding. Det du har gjort bra er at du har fått med deg hele bilen i bildet og litt av miljøet rundt, så at bilene er rundt gjør ikke noe så lenge det er rom mellom dem og din bil. I tillegg er horisonten rett og det er bra.

Men så kommer noen momenter du bør tenke på når det kommer til bilfoto. Fremhjulet, det er ikke interssant å se dekkmønsteret til en bil. Hadde det vært et fartsbilde hvor du ikke har kontroll over dette så hadde det vært helt greit. Men her er det et oppstillingsbilde, og da burde du vise felg.

Jeg tror heller ikke dybdeskarpheten din er ekte, men gjort i etterkant eller hva?.

Videre ødelegger refleksjonene litt for linjene til en mr2, jeg tenker spesielt da på de over førerdøren og av en person ved venstre baklykt. Dette er ting som lett kan fikses ved bruk av polarisasjonsfilter eller noe så enkelt som at hen holder opp et laken e.l ved siden av bilen.

Og ja, en liten huskeregel er at når du fotograferer mørk bil og uten tilleggslys , så ikke fotografer i skyggesiden, da forsvinner fort mye av detaljene.

Dette var mye direkte tilbakemelding, men er ment som noen tips å ha i bakhodet for å få det lille ekstra ut av bilfoto ;)
Erik R.

Stilig bil dette her! Tenker tilbake, for ti år siden, da hadde jeg MR2 selv, men dog en ´87 - modell, så den var nok en generasjon eldre. Midtmotor og bakhjulstrekk, artige biler!
Perspektivet du har valgt synes jeg kler bilen godt, og den blanke lakken viser at bilen er godt holdt.

Nå som det er påpekt, så er jeg enig angående skyggen, men hadde ikke tenkt på det om jeg ikke hadde sett andre nevne det.

Flott bil, flott bilde!
Per I.

Takker for gode tilbake meldinger :-) Ja Laukelid, dypdeskarpheten har jeg redigert slik at jeg fikk litt "ekstra"
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu