A tree and a forest
Dette bildet er sammensatt av 4 eksponeringer. Et såkalt HDR bilde med en tonemapping som jeg ble veldig fornøyd med.
Bildet er tatt Oktober 2011, og har ligget på hdd uten at jeg har tatt tiden til å redigere bilde. Rett og slett fordi orginalene så ikke interessante ut.
Veldig fornøyd med fargene på trærne og himmel.
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • Standard 18-135mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Børge W.

Får den uggne følelsen man har når man sniker seg inn på en stålos på bjørn i et uoversiktlig plantefelt:/ Bildet gir inntrykk av et fragmentert landskap preget av intensivt skogbruk, med gjenstående "død" ved. Litt usikker på om tørrgadden stenger utsikten eller om den er med på å lede blikket opp mot himmelen. Et underlig bilde som jeg er usikker på om budskapet kommer helt frem i eller om det er teknikken som står i høysetet?
Håkon Ø.

Tror bildet hadde hevet seg betraktelig om ikke treet var så midtstilt, må si meg enig med Børge sine funderinger ang. dette bildet. Trestammen tar all oppmerksomhet fra et ellers flott landskapsbilde med fin dybde.
Emil B. B.

God kritikk, det liker jeg!
Jeg kjønner at en "påle" midt i bilde kan ødelegge en ellers fin utsikt, og det oppfatter jeg også litt. Jeg må bare få sagt at selve treet som i seg selv stod der helt alene uten verken greiner eller løv, ble på en måte noe jeg ville ha i fokus. Derfor har jeg plassert det midt i bildet, og ikke litt til venstre, eller høyre. Treet kan i seg selv symbolisere noe, og da gjerne på grunnlag av øyet som ser. Jeg er fornøyd med dybden, men det hadde jo "bare" vært et landskapsbilde om selve det høye treet ikke hadde vært med. Kanskje skulle jeg ha tatt det samme bildet men pekt kameraet vekk fra "pålen" ?? Hehe. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu