Mystisk lysfenomen
På rett sted på rett tid..
Utstyr
  • canon 450
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetstativ med utløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjersti N.

Den var tøff. Månen har vært veldig hvit/blå i det siste. Kansje effekten kommer av et tynt "skylag" og reflektert det blå. Var det slik du så det live, eller var det noe som syntes på fotoet? Stilig med den virvel formen. Får spørre storm.no, kansje du får svar. Dette var et spennede lys, godt fanget
Kenneth P.

Ja den morgenen husker jeg godt, rakk ikke spiralen da jeg stormet ut døra med tsjorte og stilongsen i hånden:-) Blei et flott resultat av den havarerte russiske raketten.
Håkon Ø.

Knalltøft dette og godt dok bilde, veldig spektakulært. ser ut som bildet heller litt mot venstre, eller er det en naturlig bakke her?
Vidar J.

Stilig bilde av et interessant fenomen (som har dukket opp flere steder på kloden)- russisk rakett tror jeg hva jeg vil om :-)
jim andre a.

Tøft ser nesten ut som UFO angrep;-)
Jan-Petter J.

Tok 6-7 bilder under denne hendelsen. Dette bilde er mot slutten av spiralen før den forsvant. Jeg har ikke justert noe vesentlig på bilde, så det var slik den så ut live. Heldigvis hadde jeg kamera på stativ og utløserledningen fast i kamera da jeg hoppet ut av bilen å tok bildene.
Peter C.

Minst sagt annorlunda.
Och du hade inte druckit Konjak innan du knipsade bilden?
Flott!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu