Bildet inngår i albumet Et øyeblikk i menneskers liv -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torild H.
Tenker at denne mannen her nyttar tida til avislesing i ein slags inngang eller parkering til eit shoppingsenter, medan fruen er på shopping, ute etter noko prisgunstig som vel er lovet i reklameplakatene hengande i line i taket.
Lett gjenkjennelig situasjon for folk flest, skulle tru.
Eit bilde vel vedt å bruka tid på, det er situasjonen som teller her heller enn eit reint personportrett.
Bjørnar P.
Bilder kan ses på mange ulike måter. For meg er dette først og fremst en komposisjon, dernest ei fortelling. Former og farger harmonerer godt. Noe nedtoning av høylysene hadde dog vært en fordel for å gjøre forgrunnen mindre påtrengende.
Avsluttet .
Her er det rom for fantasi ja! Både enig og uenig med BjørnarP Komposisjonen står sterkt fordi den underbygger innholdet, men fortellingen er det som bærer bildet. Her er det samspillet som gjelder. Tror det kan være avhengig av hva en er fokusert på, teknikk/komp eller mer fortellende elementer. Komp og innhold spiller godt på lag i helhetsinntrykket her. Tror at den lyse store forgrunnen med feltene i forsterker inntrykket av dybde og tilstedeværelse.
Gunnar John C.
Jeg opplever en interessant og humoristisk kommentar, til forholdet mellom denne mannen og hans avis versus det diskret påtrengende mangfoldet av ikoner og signaler i omgivelsene. Markedsføring, brann, rømningsvei... etc.. Den innsatsklare brannslangen over hans hode er en pent plasser prikk over i-en. Til meg sier bildet noe om livet i en gjennomorganisert tilværelse.

Tenkte tanken på et kutt i bunn, men i grunnen er jeg enig i at den rolige flaten balanserer alle fragmentene.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Thorbjørn R.
Tusen takk for gode kommentarer. De gir meg mye.

Et hverdagslig øyeblikk - helt riktig i et kjøpesenter. Tidlig på morgenen - og nesten folketomt.

Muligens er dette så hverdagslig og vanlig at mannen ikke hadde husket situasjonen om vi hadde spurt han idag. Om 5 år husker han den garantert ikke. Den drukner i strømmen av liknende øyeblikk.

Takk, igjen..

Thorbjørn



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu