Duetempeleieren i Jaipur
I India er det mange tusen forskjellige "guder" innenfor Hinduismen. Å eie et tempel kan være en lønnsom gesjeft. I dette tempelet lokkes duene til takterrassen, og den besøkes av troende og turister. Duetempeleieren sitter ved trappen ned og tar imot pengegaver.
På reiser benytter jeg et kompaktkamera.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Brennvidde8mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/108s
  • Nei
  • AnnetBakgrunnen er retusjert i Elements.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Ivarson F.

duetempeleigar..heilt anna klasse enn skattedirektør..men så er det også andre portalarar det her dreier seg om..og litt av det celestiale draget syns eg du har fått fram..flotters
Tommy J.

Verdens mangfold er helt fantastisk, relgion er jo butikk også ikke bare i india... men jeg kunne sikkert ha brukt heledagen på å filosofer over temaet, når det kommer til bildet like jeg det tette utsnittet, i og med at jeg tar det forgitt at du ikke har utstyrt modellen med kles drakten... må jeg vel si godt fanget, denne litt lett åndelige antydende kappen og dressen under sier så mye, utrykks fult godt doc foto!

Mvh Tommy
Morten E.

Tommy har sagt det så vel, jeg henger meg på hans velformulerte ord. :)

Morten.
Carsten W.

Hvis jeg forsto det riktig så eier han en plass for folk å be uten å være en prest eller noe liknende? Javel, hvorfor ikke?
Han utstråler autoritæt. Sikkert en velrespektert mann i nabolaget hans.
Roar K.

Ja, India er som Prøysens Bakvendtland - der kan alt gå an.
Fint portrett - selv om ikke det akkurat er noen god fotokommentar.

Roar
Torild H.

Flott portrett, og med spennande informasjon til, gildt å få eit innblikk i ei verd så forskjellig frå eigen virkelighet.
Håkon Ø.

Da jeg så dette tenkte jeg at dette var sikkert en hyggelig kar å drikke kaffe med, men med litt nærmere betraktning, så trodde jeg det var vokalisten i "Pelle parafin bølge band".
Tenkte jeg får lese hva du har skrevet, enda en som tjener penger på religion, ja ja..
Syntes allikevel at denne karen ser skikkelig tøff ut, og som bilde og tekst sammen så ble dette veldig interessant. Liker godt bildene dine og skildringene dine fra India.
Trygve B.

Kjekt å lese og se dine bilder fra India. Jeg lærer mye her. Bildet er bra, du har fått frem et spesielt uttrykk. God er du på teksten også. mvh Trygve
Bjarte W.

Ja, noe må man jo tjene penger på. Flott portrett av den gamle tempeleieren. Imponerende styrke i brillene ser det ut til, og ikke har de vært pusset på en stund heller.

- Bjarte
Jostein G.

Hei !

Jeg syntes det er endel uskarpe partier i bildet. Litt blurret på venstre skulder og høyre øre og andre steder. Syntes ikke bildet var det helt store av den grunn. Mye uskarphet. Ellers en fargerik modell, men bakgrunnen var lite tiltalende og kjedelig.


Mvh Jostein
Lisbeth S.

Spennede portrett med fint uttrykk og med intressangt undertekst ble det et god dokubilde fra India, ser også ut som han har lånt brillene av "kona", litt damemodellaktig :)
mvh Lisbeth
Tom Erik B.

Utrolig mange spennende og flotte bilder du har lagt ut!! Føler jeg har vært med på reisen etter å ha sett gjennom bildene dine!! Fantastisk!! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu