a view from an alien world
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetmade with six layers in photoshop cs5
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Elin L.
Nydelig....drømmende ;-)
Vidar K.
Her syns jeg du har gjort en bra jobb.

Får ikke helt snøen(?) på treet til å passe inn, men et drømmebilde fra en fremmed verden er hva det er. En annen verden :-)

Fin tåkedis, fine detaljer.

Hilsen
Vidar K.
stein s.
treet blomstrer,men er enig at det ser ut som snø i ettertid selv om det ikke skulle gi intrykk av dette
Avsluttet .
Meget stemningsfullt og bra utført! Får helt klart drømmende assosiasjoner om andre og eksotiske verdner jeg ikke kjenner så godt som min egen:)
Avsluttet .
hm, bare halve kommentaren kom med:

Liker veldig godt blomstringen på treet, som skaper en helt spesiell stemning, og jeg synes det er flott jobbet hvordan fuglene på en måte flyr ut av/rømmer fra den ikke helt komplette sirkelen som kanskje er en planet lenger bort, eller kanskje et kraftfelt... Mye fantasi som trigges av et slikt bilde!
Hilda Hol E.
En drømmevisjon hvor man bare kan slippe fantasien løs, og tolke på mange måter. Liker.

mvh Hilda.
Bjørnar P.
God montasje. Ville kuttet en god del oppe, da øverste del ikke bidrar positivt til helheten. Det blir for mye tom flate. Et kutt øker også dybdefølelsen.
Avsluttet .
Veldig bra. Stemingsfult og med flotte enkeltelementer. Jeg liker spesielt godt fugleflokken, som jeg opplever som et helt sentralt element for hele bildet og atmosfæren. God fantasi-stemning :-)
Galina L.
interessant

mvh

Gala
Bahram S.
Nydelig. veldig interresant. flott motiv.


Kan noen forklare dette temaet bedre. eventuelt gi et eksempel. samspeil mellom folk. hvilket eksempel har dere? jeg vil smake på temaet bedre. kan dere hjelpe meg?

Takk


"I denne runden ønsker vi bidrag som fokuserer på samspillet mellom miljø og menneske. Det kan være bilder som skildrer miljø på ulike vis, med eller uten mennesker, men hvor menneskets rolle i forhold til miljøet som er portrettert, på en eller annen måte fremgår."
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu