VW Golf Retro 1
Bildet inngår i albumet Show´n Shine Sunndalsøra 2011 - Moldestukets innendørsutstilling på Sunndalsøra 2011.
Sjekk oss ut på www.moldestuket.com
Utstyr
  • canon eos 450d
  • Tamrom 18-270
  • Brennvidde32mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tommy J.

FLott bilde av Golf 1 :)
Hadde en slik en gang, beste vinter bilen jeg noen sinne har hadt, hoppa 20 meter på den en gang, gjennom en snøfånd tidlig morgen før brøyta hadde fått snurren av under buksa :)

det er kun en ting jeg kan pirke på her, Bilskiltet, om du er eier av bilen er det jo opp til deg og jeg skal ikke mase om det! Men om du ikke er eier, kunne du sladda skiltet, du vet i dag er det bare et taste trykk og vi vet hvem som eier den, og når du har et navn og bosted kan du finne ut veldig mye på kort tid...

eller er alt supert

mvh Tommy
Carsten W.

En under at Golfen overlevde. Vannligvis råtner de bort etter 10 år;) Det er sikkert masse arbeid å holde denne bil i stand. Tredje lyset er en visst stilbrudd, ikke sant?
Liker Sepiabruk i bildet. Det passer fint til motivet.
Chris V.

Takk for positiv omtale.
Er ikke mange igjen av denne typen biler nei. De fleste er "rånet" sønder og sammen. :-P
Akkurat det med bilskilt har jeg faktisk tenkt en del på og snakket litt diverse folk om på biltreff.
Er en del varierte meninger der, men de fleste er vanligvis enig på en ting: Stiller du ut bilen på offisielle biltreff, så har du selv et ansvar for å fjerne bilskiltet om du ikke vil at det skal bli tatt bilde av.
Blir flere og flere som tar av skiltet på treff og erstatter det med et skilt med f.eks. bilmerke, bilklubb, etc.
Så min regel er at på offisielle biltreff så blir biler tatt bilde av akkurat slik de er. Tar jeg bilde av en tilfeldig bil på gata eller på uoffisielle "happenings", så blir det redigert bort.
Jeg vet at på visse forum har slike diskusjoner gått ganske hett for seg, så jeg håper ingen har store problemer med mitt valg på dette.
Er forresten også ingen fan av å redigere bilder. Bruker selv veldig sjeldent å gjøre mer enn å croppe og endre farge, skarphet, osv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu