Kalde vårtegn
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Canon 18-135mm IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hanna L.

Åååh, fantastisk bilde! Virkelig mye stemning, flotte farger og vinkelen var perfekt! Nå fikk jeg jammen lyst på en båttur!
Jan Erik E.

Flott komp.Noe mørkt i skyggen ved seilbåten.Effekten av takutspringet ble morsom..så nesten ut som bildet var forskjøvet noe;)
Olav Bjarte K.

Fint plassert kamera og våkent øye for utløsing av lukker. Da ble bildet harmonisk og veldig bra.

Vennlig hilsen.
Liv F. D.

Et kjempefint bilde som har gått meg hus forbi! Fint komponert. Du fikk frem den kalde, klare luften her. Godt det går mot sol og sommer :)

mvh
Liv ")
Walter S.

Den optiske forvirringen som gavlutspringene representerer er snedig og ganske så oppmerksomhetskrevende - i hvert fall hvis du først har lagt merke til den.

I og med den langslake sjøbunnen med tørrfall i forgrunnen, så bare venter jeg bare på at seilbåten skal "gå på" med et smell, med etterfølgende klirring i riggen samt en febrisk oppbakking med rusende motor - men nå er det visst fantasien min som er i ferd med å løpe avgårde...
;o)

"Spennende bilde" - var det meningen jeg skulle til å skrive, egentlig...!

Mvh,
Walter
Erik R.

Takk for alle kommentarene!
Bildet ble tatt ute på Herdla, like ved fuglereservatet. Hadde en spasertur i reservatet, og fant ut at jeg trenger mere tele?. På vei tilbake til bilen dukket dette motivet opp. Så ble det i alle fall ett bilde fra turen som jeg beholdt :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu