Mink
Den ble skremt av en annen mink og kastet seg uti vannet mot meg. Det var lav kveldssol og blikk stille! Flott opplevelse. Den svømte mot meg og rundet av et par meter før meg!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lise A.

woow, var ordet jeg tenkte! syykt bra bilde! herreguud, snakk om å fange øyeblikket! Minker er nydelig, og bilde var bare supert! Elsket at det speilet seg i vannet og det sprutet på siden! har ikke ord nå jeg! :)
Børre Eirik H.

Tusen takk skal du ha!
Jan G.

Et fenomenalt godt bilde som det er vankelig å forstå at det går an å ta. Det ser ut for at du har øyekontakt med minken. Her er det bevegelse og flotte refleksjoner i vannet. God komposisjon.
Mvh Jan
GEIR MAGNE S.

fantastisk situasjon, det tekniske trekker litt ned her, men alt i alt er bildet så bra at det er ok...
Ann T.

Bra fanget natur bilde! Fint at du fikk det til!
Mvh. Ann
Børre Eirik H.

Ja dette er ektremsport! En ting er å få skarpe bilder på en arrangert foringsplass ,med åte og der du nesten er garantert skarpebilder. Dette er en annen utfordring som oppstår plutselig! Og du skal time det,pluss rette innstillinger og veldig mye uforutsigbarhet. Å treffe da med grei skarphet og god vinkel er utrolig vanskelig. I tillegg skal lyset være bra. Jeg gleder meg over denne flotte opplevelsen! Takk for kommentarene!
Berit A.

For en opplevelse og for et bilde. Skikkelig blinkskudd. Dette er noe av det beste jeg har sett.
Jeg bare nyter bildet. :))
Børge W.

Et av de beste bildene jeg har sett på lenge:) Skarpheten, blikk-kontakten og vannet. Fantastisk flott! Skulle jeg komme med en innvending så er det bakgrunnen, men det går så fort at det skulle bare mangle om en ikke har kontroll på alt.
Steinar J.

Bra fanget situasjon Børre. Bildet bærer preg av kraftig beskjæring så det tekniske er ikke i din vanlige toppklasse. Linnesstranda? så masse spor etter minken der på søndag. Synd med minken der midt i allt av fugler. Et skikkelig skadedyr som ikke hører hjemme i norsk natur.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu