Jakt på rivalen
To hanner og en hunn av stokkand holder sammen. Dette går stort sett bra, men av og til ryker hannene sammen. Det blir biting, slåssing og forfølging i flukt. Like etter er idyllen gjenopprettet. Her er den ene nær ved å ta igjen den andre, og prøver å bite den i stjerten.
Synes jeg fanget en artig situasjon på en ok måte.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-03-25 15:10:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-03-25 15:11:53
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-03-25 15:13:35
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark IV
  • Canon EF 300mm f 2,8 L IS II USM + 1,4 extender
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580312} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svein Ove L.

Her går det unna i svingene...
artig serie..
GEIR MAGNE S.

usedvanlig skarpt fluktbilde! bra jobbet !! flott serie..
Bjørn T.

Misunner deg som kan rusle bort til Østensjøvannet. Har vært der noen ganger og det er et fantastisk sted for fuglefoto. Artig og actionfylt serie av stokkendene. Fine utsnitt. Noe hardt lys. Mvh Bjørn
Torbjørn P.

Hei Bjørn!
Fin-fin serie med artige situasjoner. Litt av en skarphet på v1. Har sans for v4 med kvinanda fint plassert mellom kranglefantene.
Avsluttet .

Orginalen er sylskarp med klare farger og fin speiling i vannet. Hele serien holder høyt nivå.

Espen
Håkon Ø.

Artig og fin serie dette av stokkendene.
Jostein G.

Orginalen er et blinkskudd av stor klasse syntes jeg! Riktig god serie dette og som nevn over...spesilet med kvinanden midt imellom kranglefantene på V4. Disse bildene kan du være stolt over med orginalen som ble blinkskudd. Flotte farger også ! Det eneste som " trekker ned " er jo at det er stokkand og vanskelighetsgraden ikke så høy. Likevel, orginalen, fortjener kredit for å være et stort bilde syntes jeg. Gratulerer :-)



Mvh Jostein
Duy P.

Skal ikke gå i .. hva vi kalte disse gutta for. De slås heller tiden, kun for en dame, men det var nok av damer ved vannet:)
Hørtes mange ganger at den satt, har nå stor tror på dine ord. v1 satt virkelig. To mellom versjoner er fortellende, men siste vers er artig med miljøet rundt.Du har vel ikke bare disse. Venter på spenning med sothøner i action som minst like bra eller ENDA bedre.
Takk for to herlige morgenkvisten Bjørn og gjengen.

:) duy
Adrian Dyrhaug G.

Blinkskudd av stokkandhannen der den forfølger rivalen sin! V1 ble best her!

mvh Adrian Grande
Bjørn J.

Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger! Bjørn: Det er klart det er flott å bo 10 min. unna vannet, men på den annen side blir det litt høyere terskel for å reise andre steder. Jeg bruker nok litt i overkant mye tid i området :). Takk for to veldig hyggelige dager Duy, og det kommer nok noen sothøner snart også ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu