Enkelt
Det var ikke meningen at dette bildet skulle bli tatt, men så er det nå slik at det motivet en venter seg mist av, det blir det noe av. Jeg lot "skulpturen" være midtstilt denne gangen. Syntes det passet. Spent hva andre mener om det. Bildet er tatt på Las Americcas,Tenerife ved solnedgang. Februar 2012.
Ja, jeg liker det fordi det er enkelt. Bildet er ikke behandlet i det hele tatt.Jeg syntes det var ok slik det var.
Utstyr
  • Fujifilm finepix x-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jan G.

Trygve; enkelhet er en dyd i fotografiet som det ikke er så lett å leve opp til. Her har du lykkes på en overbevisende måte. Jeg synes midtstilling av hovedobjektet er et godt prinsipp. Det bidrar til ro og balanse i bildet, og det passer godt her. Fine farger og ikke for mye soloppgang. Det har lett for å bli glorete når det blir for mye.
Mvh Jan
Carsten W.

Enkelt er greit. Jeg hadde stillt lyset litt mer til venstre men på andre siden er bildet ditt uvanlig og iøynefallende pgå midtstilling.
Og det er i hvert fall ikke enkelt å ta bildet med forskjellige lyskildene .
Tom-Runar J.

Enkelt og greit. Dette syns jeg er velkomponert. Kunne så klart vært interessant å se en versjon med stolpen plassert ut mot siden, men jeg syns dette funket fint dette også. Fine farger og fin dybde i bildet, og horisonten er i rett og plassert riktig i bildet.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette er et bilde som skiller seg ut, i positiv forstand, nettopp p.g.a. midtstillingen.
Nydelig bildekomp. og flott stemning med et lys som du har eksponert veldig bra.
Bra jobba, Trygve.

Mvh Inger Anne
Elisabeth M.

Det enkle er ofte det beste sies det, og om motivet er enkelt så er bildet meget godt utført. Stilig med lyset, både himmelfarger som har naturlig lyskilde og stolpen som lyser på steinene under.
Flott Trygve!

vh/Elisabeth
Roar K.

Jeg ville klona vekk steinen på nedre ranne til venstre. Ellers enkelt og greit som du sier. Det funker jo midtstil, men jeg ville plassert det litt mer til venstre for å skape mer spenning i bildet.
Men så er det smaken og stompen da.

Roar
Walter S.

Jeg synes at bildet fungere godt, selv om du har denne midtstillte, gjerne litt passive og statiske komposisjon her.

Det fikk meg til å stoppe opp og se i hvert fall. Blandingslyset gir jo også en slags merkelig effekt, og steinringen med gatelykten i midten ser ut som en liten øy i en fremmed verden - isolert og anderledes.

Spennende, Trygve!

Mvh,
Walter

P.S.: Hva er den grønne lysflekken lenger nede på stolpen? Hvis det er objektivrefleks (flare) så ville jeg prøvd å klone den vekk.
Avsluttet .

Spennende bilde med forskjellige lys..varme og kalde farger gir fin effekt også,,midtstillingen er tøff!!
Hilsen Tove
Trygve B.

Hjertelig takk for mange og hyggelige kommentarer. Mvh Trygve
Lars Ivarson F.

enkelt og greitt..samd med walter..flotters
Lisbeth S.

Ble kledelig med midstillt her, et rolig kveldsbilde med fint lys i bakgrunnen, grei kvalitet.
ville kuttet det til et kvadratisk utsnitt hvis jeg skulle gått bananas med saksen, sitter stille foreløpig.
ønsker deg en riktig god påskeuke :-)
mvh Lisbeth
Bjarte W.

Fin balanse i bildet. Liker hvordan steinene rundt lykten blir opplyst, samt den fargerike bakgrunnen. I likhet med Walter, lurer også jeg på hva den 'lys-flekken' nede på stolpen er.

- Bjarte
Frode E.

Jeg syns dette var et fint bilde, og det fungerer veldig godt med midtstillingen av motivet her.Det gir liksom en fin symetri i bildet. Jeg syns mange ganger at det kan ødelegge litt for bildet når objektet blir dradd ut til siden uten at det er noe annet interessant å fylle bilderuten med.
Jeg er forøvrig enig med Roar Kneppen om at den steinen som bryter nedre bildekant, burde klones bort.

Mvh. Frode Edvindsen
Eirik B.

Jeg er enig med deg. Midtstillingen fremhevet enkelheten her. Men det kan godt tenkes dette hadde fungert også med motivet mer til en av sidene.

Ofte er det enkle det beste, som her. Mitt største livsmotto er "Less is more"- og jeg liker derfor naturlignok uttrykket ditt her.

Lyset på steinene gjorde dessuten motivet ekstra interessant.

Vel formidlet Trygve.

PS! Ser ut til at der er et "lens-flare" artefakt eller lignende nedpå stolpen- det er enkelt å få bort med conten aware patch healing verktøyet som finnes både i Elements og fullversjonen av Photoshop.

Mvh
Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu