På vei til apetempelet i Jaipur, den rosa byen.
De aller fleste hinduer forutsetter eksistensen av en evig og uforanderlig høyeste virkelighet, en guddom opphøyd over alle personlige egenskaper, kalt Brahman. Brahminer er prester og lærde som utfører ritualer i templene.

Mange har også en personlig religiøs lærer som kalles guru. Asketer bygger på mangetusenårige indiske tradisjoner for forsakelse og askese. For mange hinduer er en slik asketisk livsførsel forbeholdt livets siste fase, etter at man har fullført sine plikter overfor slekten. (etter Wikipedia)

Hvilken status denne personen har, vet jeg ikke. Han satt sammen med flere andre på veien til apetempelet og tok imot almisser.

Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Brennvidde7mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/70s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_581238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten W.

Man innbilder seg å se mye av personligheten hans. Flott portrett fra en annen verden med andre verdier.
Cato E.

Flott bilde av denne hinduen. Skarpt med fint lys og fine detaljer. Midtstillingen passer perfekt til dette bildet etter min smak. Bra fortelling til bildet.

Cato
Birgitta S.

En bild med historia , och du berättar också bra!
fint porträtt!

MVH// Birgitta
Avsluttet .

Ja livet har foskjellige faser og er også forkjellig ettersom hvor i verden man bor..bra du viser oss noe av det ukjente for oss..fint portrett og fint med informasjonen under bildet! God Påske!

Hilsen Tove
Tommy J.

Spennende Portrett!
Mye av detaljene fanget forteller sine historier, og vitner om et liv som har skapt avtrykk på kroppen både her og der. Spennende historie
flott dokumentert.

Mvh Tommy
Trygve B.

Igjen et utmerket gatefotografi som fanget min interesse. Bildet er meget bra. Teksten gir bildet innhold og samtidig lærerik. Mvh Trygve
Lisbeth S.

flott portrett, og god info til bilde. mange merker og hevelser på kroppen denne karen, god kontakt.
mvh Lisbeth
Odin J.

Flott portrett, men kunne etter min smak vært noe skarpere. Liker blikkontakten du har fått med han! :)
Mvh
Odin Jæger, 16 år
Bjarte W.

Fin portrett av den gamle indiske mannen. Lurer på hva som har hendt med høyrearmen hans. Ser ut som et brudd som ikke har blitt behandlet.

- Bjarte
Roar K.

Greit snapshotportrett av denne tiggeren for det er vel det han egentlig er.
Ellers kan jeg jo nevne at apeguden heter Hanuman. Brahminer er ikke bare lærde og prester, men rett og slett den øverste kasten som bl.a. Nehru/Gandhi familien tilhører. Men de har jo i kraft av å være de øverste ofte god utdannelse og kan vel derfor kanskje betegnes som kærde.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu