Full fart i Åmen!!
Det har vært Martna i byen, med tilhørende Tivoli. Sju-åringen fant den ''berg-og-dal'' banen passe utfordrende og kjørte flere salige runder.
Bildet inngår i albumet Namsos - Skal æ vis dæ by'n æ bor i....
Utstyr
  • Canon Powershot A70
  • Canon 5.4 - 16.2mm
  • Brennvidde5.4mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO Auto
  • Nei
  • AnnetPå tivoli blir man fort kjent med den døde tid fra man trykker og til det blir bilde. Mange forsøk hvor motivet var søkk vekk!! Men da kommer fordelen. Slette og prøve på nytt. Lærte litt etter hvert, særlig det med timing. Men nå er det ikke slik at alle ting går rundt og rund, slik at man får flere forsøk, så ulempen er nok der for å bli!!!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Caroline M. S.

Glade farger og fint motiv. Jeg prøvde selv å ta bilder på et tivoli her om dagen og vet hvor vanskelig det er med treigt digitalkamera (i hvert fall når man er vant med raskt vanlig speilreflekskamera).
Are-Martin S.

En måte å ta slike bilder på med trege digitalkamera må være å sette kameraet til å ta en serie bilder. Et eller to må vel bli bra ? Her har du truffet godt til slutt. Han er herlig skarp mens resten er uskarpt. Fin bevegelse i bildet og fin kontakt øyenkontakt med modellen.
Kurt S.

Hei. Flott og fargerikt bilde. Uskarpt der det skal være det, og skarpt der det skal være skarpt.
Livaktig også. Ser ut til at gutten din har det skøy her ja.
vh Kurt.
Per R. G.

enig med Kurt
Avsluttet .

Hei Jòhann

Jepp det er et flott bilde du har fanget av en glad gutt. Ser ut til at det er litt spontant også, selv om han vet du står der så er han vel mer opptatt av gleden med berg og dalbanen tenker jeg. Det er sannelig ikke lett med digitalt i en slik situasjon. Måtte du fokusere først og så trykke av neste gang han kom forbi? Masse fine farger og fart og spenning var det ogaå her.

Vh Svenn
Jóhann Á.

Takk for kjapp tilbakemelding!
Mulig at det kunne gått med serietaking, som du beskriver Are-Martin. Prøvde det ikke, men du får ikke tatt særlig mange bilder på en passering. Kamera mitt skal vel greie rundt to, men så var det lukkertiden da. Så valget falt på den gamle utprøvde metoden som Svenn snakker om. Måle lys, sett fokus. Vente. Følge bevegelsen og knipse like før det valgte punktet.
Steinulf L.

Flott panorering. Fin kontak med gutten som tydelig koser seg. Bra dette!
Fred S.

Litt større enn den åmen jeg nettopp la ut denne.....
Ypperlig bilde, Johann, om du har panorert eller brukt akkurat den perfekte lukkertiden vet ikke jeg, men du har i alle fall fått med akkurat rett ''mengde'' bevegelseuskarphet, samtidig som fjeset til gutten er skarpt. Flott. Blid gutt, forresten, ligner litt på både mor og far.
vh fred
Tom A. T.

Blid gutt i et trivelig bilde med en glad undertone.
Fint utført.
mvh Tom T
Jóhann Á.

Takk igjen!
Joda, Fred, opphavet er nok klart det. Det jeg gjorde var å bruke en innstilling på forvalg som skal framheve bevegelse. Går ut i fra at det dreier seg om å velge liten blender for å få en noe lenger lukkertid?!?! Og så ble jeg jo heldig på et bilde, da!
Petur E.

Hæ Johann
Blid gutt Johann, er det din gutt?

Mvh Petur
Jóhann Á.

Hei Pétur!
Jo, vist er den min og blid er den. Særlig når det er tivoli i byen!!!
Jan Ove H.

Artig bilde, Johan. Er dette arvingen ?
Anne O.

Artig bilde av en glad gutt på tivoli! I sommer var jeg selv på martna med tilhørende tivoli i nærheten av dine trakter - nærmere bestemt i Rørvik hvor jeg er født og oppvokst. Tok mange bilder av fireåringen min i både karusell og åme, så jeg har erfart hvor vanskelig dette er å få til. Flott bilde!
Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu