Modell fra den virkelige verden
Dette bildet legger jeg ut for å vise at man ikke skal skammes over sin egen kropp- uansett vekt, høyde, mangler eller motebildet. Det har aldri vært større press om å være tynn, brystfager og ha sprettrumpe enn i dag. Kan vi ikke akseptere hverandre som vi er?? Aldri la noen fortelle deg at du ikke er vakker, akkurat slik som du er!
Det vanskeligste med dette bildet var å få til riktig lyssetting. Jeg er fornøyd med resultatet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-09 08:33:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-04-09 08:36:29
    Versjon #3
Utstyr
  • D90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars-Anders M.
+1
Ja slike er det. Bra bild.
Kjersti N.
+1
Flott foto i sort hvit. Fint lys og format
Jostein G.

Er vel igrunnen ingen som bare er sånn. Det er vel også et valg å ikke trene og å ikke prioritere kroppens former eller utseende.
Bildet var noe matt syntes jeg. Er nærmest hodeløst også, da hodet forsvinner mot bakgrunnen. Tror du kunne ha fått frem kroppen bedre, med noe mer spenstig lyssetting og høyere kontrast.
Selv syntes jeg veltrente kropper er penere enn overvektige utrente kropper! Likevel, man bør jo respektere at ikke alle prioriterer kroppen...og man kan jo være vakker i sin personlighet ....


Mvh Jostein
Kirsten H.

Jeg tror du kunne fått et mer spemmende bilde hvis du hadde valgt en annen positur og kameravinkel. De handler ikke om vekt eller form, men om hvordan man formidler det. Det hadde ikke blitt noe mer spennende om kroppen hadde vært tynnere for å si det sånn. Skulle helst sett hodet også.
mvh Kirsten
jon b.

Overdreven høy bmi bør vel heller ikke idealiseres kanskje.
Ellers kunne som Jostein nevner kontrasten økes og itilegg kanskje en annen positur.
Camilla A.

Det er nå greit at vi skal akseptere at vi alle har forskjellig form og fasong, men synes bilde kan trenge litt kontraster/bedre lyssetting. Savner også å se mer av hode og en litt mer spennende positur. Stort kan absolutt være flott, men jeg synes ikke du har fått frem det her....

Mvh Camilla
Emilie I.

Takk for kommentarer! Det er moro å lese hva dere har å si. Jostein Grønsberg: Det finnes vakre overvektige mennesker også- de har vel ikke bare personlighet? Den var vel litt naiv?? Kirsten Henriksen: Bildet er en del av en større serie hvor man også kan se hodet. Dette bildet handler egentlig om former- i reell forstand, derfor valgte jeg å fokusere på ryggen. Jon Baastad: Det handler ikke om å idealisere høy bmi- det handler om å ikke gjøre forskjell på mennesker. For, tro meg, dersom dette bildet hadde stått ved siden av et helt likt bilde av en stramrumpet, syltynn modell hadde nok dette bildet gått med underskudd.

Jeg synes det er veldig hyggelig å få kommentarer og kritikker og takker dere for råd og meninger.

Emilie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu