Et piggsvin i bader i vannet
Nok en sykkeltur rundt Førdesfjorden. En stille dag. En tidlig morgen. Stillhet over alt. På vei til Thuestad kom jeg over dette vannet med et stort "piggsvin liggende å bade seg. Sykkel slengt i grøften, kamera opp. Naturen fascinerte meg. Slike bilder er min form for valium. Beklager strømledningen, den får jeg ikke vekk. Bildet ble tatt 4. april 2012
Jeg er fornøyd, men liker ikke strømledningen. Men den er der, og får bare være der. En får ikke alt som en vil. Stephen Shore, en berømt amerikansk fotograf, sier:" alt som finnes i bildet har en grunn til å være der." Fotografri, nr. 2,s.36
Utstyr
  • fujifilm X 10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger92
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Walter S.

HE-he!
Pinnsvin er riktig ord på dennne "holmen". Lurer på hva det er? Kan det være et bever-hus?

Uansett, den var artig. Og strømledninger og -stolper får vi ikke gjordt noe med, Trygve - vi får vel bare (dog motvillig) akseptere at det er slik. Vi vil jo ha alle fordelene med strømmen, så får vi akseptere noen "drawbacks" også.
Ha en fin dag!

Mvh,
Walter
Lars Ivarson F.

pinnsvin kan vere så mangt..beverhytter t.d., men trur eg ville ha senka øvstekanten nesten ned mot lineslakken midtfjords..då får du eit bedre utsnitt og kraftleidninga forsvinn i det grøne..gromt
Håkon Ø.

Et herlig bilde av det stille vannet og med gode farger og fin dybde i bildet. Noen har udyr og ormer i vannet, du fant et lit flott pinnsvin herlig. Som du selv nevner så beklager du ledningen, når jeg er ute å fotograferer så har jeg både sag og avbiter i sekken, det ordner biffen ;)
Ha en fin søndag.
Inger Anne Maritsdotter V.

En artig observasjon, Trygve,
*smiler* ligner på et pinnsvin ja,
i idyllisk natur.

Ha en fin 2.påskedag.

Mvh Inger Anne
Bjarte W.

Ja, ligner litt på et pinnsvin der ute i vannet. Fine speilinger i det stille vannet. Strømlinjen er nok ikke så lett å fjerne, nei, men den er nå bare så vidt synlig. Ville vurdert å kutte halvparten av det blå, både oppe og nede.

- Bjarte
Solvår B.

Flott sett. Artig med pinnsvinet.
Nydelig med det stille vannet og speilingene.
: ) Solvår
Hanne Christine B.

Utrolig flott bilde, dette likte jeg :)

Hanne
Lisbeth S.

flott plasss og godt observert av "vannpiggsvinet" Godt komponert i fine farger og lys, ledningen er litt i veien, men
det er slikt man må regne med av og til.
mvh Lisbeth
Carsten W.

Jeg matte lete etter ledningen så det kan ikke våre et stort problem.
"Piggsvinet" er god plassert foran mørke delene av skogen. Flott bilde. Gratulerer!
Roar K.

Litt av et "pinnsvin! du har fått med deg uti der.
Fint lys og god dybdeskarphet. Fargene sitter og speilingene et godt pluss.
Komposisjonsmessig ville jeg kutta til venstre og tatt med mer til høyre slik at "svinet" hadde fått en plassering som gir mer inntrykk av at det er på vei inn i bildet. M.a.o. minst luft til venstre og mest til høyre som er mest naturlig får vår leseretning gir inntrykk av at elementet er på vei inn i bildet hvilket gjelde både levende og døde ting som "vannpinnsvinet" her.
Likevel er det noe som taler litt imot og det er det flotte lyset som blir borte i venstrekanten hvis du kutter - enskjønt du får jo da mer av det til høyre.

Roar
Trygve B.

Så må jeg si takk til dere alle. Så gildt at dere ser og kommer med kommentarer. Alltid kjekt. Ha en fin dag alle sammen. Mvh Trygve . Jeg lærer hele tiden.
Lars-Anders M.

Herlig bild på pinnsvinet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu