Morning glory
Bildet er tatt tidlig om morningen fra toppen av Hedalen. Det er tatt håndholdt med en Sony Nex-5n, objektiv: Sony 18-55, ISO 100 og behandlet i Adobe PS CS5.
Det er ikke lenge siden jeg kjøpte nex-5n som kamara nr. 2 da jeg tok dette bildet og det ble tatt mer som en treningsbilde.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetEt øyeblikksphoto.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_583270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.

Fin dybdevirkning utover dalen, siden den går diagonalt. Tåkedottene i dalbunnen er med på å øke dybdefølelsen og gir også noe mystikk. Likte spesiellt godt hvordan du har fanget sollysets stråler som "maler" gulhvit på tåken i bunnen av dalen.
De høye grantrærne i forgrunnen får ekstra fint løft av tåken. God struktur på snøen.

Som forslag til en versjon 2 ville jeg tatt og kuttet en del av himmelen, godt og vel halvparten, for å endre foramatet til mere panoramaformat, da får det fine tåkelyset i dalen mere blikkfang.
:o)

Mvh,
Walter
Fred S.

"What`s the story morning glory..... En låt av Oasis, men regner med at du ikke hadde dem i tankene da du tok bildet.
Flott med den antydningsvis gyldne tåka nede i dalen. Omgivelsene, det vil si fjellside og skog blir litt mørke, der kunne du om mulig ha hentet ut mer detaljer.

vh fred s
Alasdair B. M.

Takk for kommentarene Walter og Fred. Bildet ble tatt mer som et der og da bilde og jeg har ikke behandlet den, men takk for forslagene.

Walter, det ble sent tilbakemelding fra meg.

Fred jeg er ikke en stor Oasis fan og de var nok langt fra mine tenker da jeg tok bildet. ;o)

Mvh
Alasdair
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu