fra vinduskarmen
Utstyr
  • Canon eos 1000d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_584520} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
John B.

Det er mulig du tar disse bildene bare for å bevisst provosere alle de som har tilnærmet perfekte bilder på dotten??? Hvis det ikke er det som er tilfellet, men at du prøver å ta bilder som er så gode som mulig, ja da synes jeg litt synd på deg, for her er det noe som er radikalt galt!
Jeg har sett igjennom bildene dine, og det finnes bare noen få unntak som er "nesten" skarpe...
Det må enten være noe feil på kameraet eller objektivet du bruker?? For selv med en billig speilrefleks fra Canon skal det ikke bli så dårlig billedkvalitet som du får til her.
Nattbilder er nok synonymt med stativ!
Hvis du ikke har lest bruksanvisningen til kameraet ditt, så synes jeg du bør gjøre det. Har du gjort det bør du oppsøke en fotobutikk og be om råd og skjekk av utstyret ditt...
Dette er bare ment som velmenende råd fra min side, ikke kritikk!
John B.
tommy a.

det er som du sier veldig mange knivskarpe bilder her,og i andre fora. det er så vidt meg bekjent ikke fototekniske kriterier alene som gjør et foto "verdig". du synes ikke det at du lar deg provosere tyder på litt lite rom for andre oppfatninger av begrepet billedkvalitet enn de du legger til grunn? For min egen del så ser jeg på andres foto som en mulighet til å se verden i gjennom "øyne" jeg ellers ikke har. og mulig jeg ikke tar bare skarpe bilder,men vil nok fortsette med det. Men takk for innspillet. mvh Tommy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu