Et løvebrøl fra Willfred
I sin søte flodhestiver og i et amorøst øyeblikk ( en kjapp romanse med en elefant) har Willfred fullført et løvebrølkurs. ( Elefanthylekurset var booket).
Gutten vet å tilegne seg viktige egenskaper men vi får håpe han ikke går seg helt vill i denne menneskeskapte jungelen for så å ende opp med en blanding av brølende Bergensdialekt ,noen uskikkelige Stavangerfraser og brautende Østlandske slænguttrykk....Ja det skulle tatt seg ut.
Om han har joina et sirkus er det ingen tvil om ......

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-21 10:09:57
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_584747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Korrigering: Det finnes ingen brølende bergensdialekt!
Det utsagnet er en latterlig myte.
Bergen er preget av den stille hvisken (som selveste sønnavinden), og veloverveide forsiktige antydninger.
Alle utsagn presenteres med sivilisert stemmeleie proppfull av empati som bare kan produserer vinnere.
Bare se på Wilfred sitt maktesløse skrik.
Han er åpenbart ikke fra Hansahovedstaden, men velkommen til å delta på et kurs her, hvis han kan love å ta med seg tannbørsten.
Wilfred virker forresten veldig fjong i dag til ham å være.
Fine farger, Glansfulle øyne. Flott med solen som viser at han er renskurt for øyeblikket.
Hans-Jørgen H.

Gir meg ende over Line!
Ingen tvil om hvem som har vært kurslærer her..
Helt sikkert Toves gode venn, han Kaare fra Bergen.
Utrulige egenskaper på Willfreden selv om sikkert brølene blir på en svært gebrokken dialekt. Den flodhesten vil komma langt her i livet...
Etter kurset legger han sikkert ferden mot Drivdalen for å skremme vettet av Dynamitt-Harryn og han Franz og jager ddem skauleis sydover att...
På tide at nervene tell gubben igjen faller til ro..(om de da noen gang har vært det...)
Morosamt og aktuellt bilde!
Gute helga fra Tyrin.
Line H.

Å joda Ketil,ikke seil avgårdet på en rosa sky nå, FOR DET KLER DEG IKKE. ( iverfall ikke rosa ) Har alltid på meg hørselvern og støyfilter når jeg entrer Bergen (+ tannbørste forøvrig).
Ikke overbevisende NOK så ta på dem fløyelsdressen Hr. Hofslett (begunder) Stram sløyfa ( mosegrønn) og puss skoene ( lattefarget ,for liksom å gli inn i nåtiden )) så kommer jeg på en poetisk aften i Bergens myke strøk.Vi kan kalle det for kurs, derved fradragberettiget for selvstendig næringsbringende.
Alikevel troverdig utalelsle om Willfred sin Vårpuss med nypolert hud og clear eyes ...Vi er deg takknemlig.

Hans-Jørgen, allerede har Willfred kommet altfor langt,ivertfall på viddene, og det skulle ikke forundre meg om han dukker opp i eventyrskogen med innkjøpt, for anledningen, beige pels rundt nakken.Brøøøøølende med eim av pultost,råtne mandelpotitter og dårlig heimkok ( kun gjæring fra noen epler han slukte på veien ). Han kan skremmer tarmtottene av både unger og gubber og dermed ber jeg en rask bønn om en snarlig gå i dekkning aksjon . Ja hun Tove har en god Løve,han godeste Kåre har tatt gutten i ABC Brølelære, som jeg håper ikke er for grov i målet......
Nervene til gubben blir dessverre ikke bedre av denne seansen men det blir livet til Willfred ......og kanskje Kåregutt ?

Takk for Lørdagsunderholdning med utfyllende og innlevende komentarer.
Dere er gull.

God helg,Ketil og Hans-Jørgen.


Tove H.

Hehe...Ikke verst PR for Kåres Brøleskole dette. Her står en av elevene, han Willfred fram og viser stolt hva han har lært. Etter som jeg forstår, går det hele ut på å komme med et overraskende brøl som setter motstanderen eller medspilleren ut av spill, bedøvet av sjokket såpass lenge at oppdrag kan utføres, som feks å tuske til seg godterier, is mm...
Kurs i bergensk øredøvende empati og hviskende tale, krasjer totalt med Brøleskolens stattutter, så skolen kan ikke ligge i Bergen og blir en omreisende fanteskole.
Lykke til, Willfred...og om du skal skremme Drivdalsgubben, ikke skrem ham sørover, please.....!!!!!!
Herlig, Line:-)

Tove)
Line H.

Klart du har rett i avledningsteknikken .Tenk at jeg klarte å glemme...ja den flodhesten kan sjarmere i vinkel.
Bra med litt realitetsorientering,nuvel......pokker nå bærer det løs atter en gang.
Vi er mange som trenger Kåres Brøleskole fremover så hold av plasser.....
Tove , ja du vet jeg ikke kan holde rede på Willfred sine sprell,Fanteskoler og omreisende tankevirksomheter men beskjeden din får han garanter fra jungeltelegrafen.
Ikke Østover heller ,Takk.....vandrehistorier er vandrehistorier.
Hils Kåre med et smil.

Takk ,Tove Rose for uunværlig innspill med humoristisk zzznært.

: O )





Roar K.

Det er nesten så en gammel løve, født 9.august 1947 Ca.kl.21 - nappa ut med tang og har måttet bære med seg merket i panna gjennom hele livet, kan bli flau. Tenk å måtte konkurere med en hersens flodhest når det gjelder å brøle. Men OK, kom an. Pseudonymet Roaring Viking ble ikke valgt på måfå da jeg første gang trådte inn på internett i 1999.

Roar
Bjarte W.

Her må jeg si meg enig med Kjetil. Jeg har ingen tro på dette med en brølende Bergensdialekt. Nå er det jo gjerne slik at denne dialekten skiller seg noe ut fra øvrige dialekter, og dermed høres bedre i mengden. Det skyldes nok Bergenserens fine strupe med perfekte artikulasjon. At andre dialekter høres ut som stille hvisking i forhold, gjør ikke dialekten til brølende - nei, 'feilen' ligger nok i de øvrige, og mer puslete, dialektene c",)

Når det gjelder selve bildet, liker jeg kameravinkelen, utsnittet (v1) og den fine himmelen som bakgrunn. Og når du nevner det, så ser Wilfreds hud ganske nypolert ut, ja.

- Bjarte
Solvår B.

Det var godt å få nyheter om gullklumpen, Line! Men jeg avstår gjerne fra løvebrølet hans.
Willfred var riktig grei da han bodde her og var barnepike for Dynamitt-Harry, men det var nok fordi han var i byen hver kveld. Jeg fikk ikke klarhet i om det var mat eller en søt liten frøken som var årsaken. Kanskje en kombinasjon.
Det er helt greit om han holder seg en lang stund i eventyrskogen. Vi vet jo at det er ganske krevende å ha ham i nærheten, selv når han oppfører seg fint. En flodhest er og blir en flodhest, enten han har brølende bergensdialekt eller ikke.
Takk for oppdatering og et vakkert portrett. :)))
: ) Solvår
Odd E. k.

Makalaust dette Line!

Makalaust Line!

Om du ikke kjenner historien om Willfred, så ble han først oppdaget da en sirkusbil kjørte utfor veien i Drivdalen og lille Willfred ramlet ned i en av Drivdalshølene. Willfred oppdaget potetkjelleren til gubben og han var ustoppelig da han luktet seg frem til potetkjelleren. Wilfred stoppet ikke før den siste poteten ble funnet, og da ramlet våningshuset av grunnmuren. Gubben ser med skrekk og gru på dette bildet, da han leser bildet dit hen at Willfred er skrubbsulten på mandelpoteter. Dynamitt-Harry er fortsatt på garden, så gubben har beordret at han skal legge ut dynamittkubber rundt eiendommen i tilfelle Willfred dukker opp. Makalaust dette Line, så ikke tenk tanken en gang med å jage han over fjellet til Drivdalen. Da kam det hende vi mister en god venn, blir landesorg da... Tror Solvår får ta han i forvaring en stund fremover, legge han i badekaret, så kommer Drivdalsgubben med traktor, tilhenger og mange tonn med potet og tømmer i hagen din...Hjelpeme Line...hold meg informert...

Mvh

Odd E.
Line H.

Roar ,tror du stikker av med seiern.
Bjarte,jeg gir opp . Dere får sakt det .Nå føler jeg meg fritatt for ansvar vedr. mine sterke og høylytte yttringer da de går under stille hvisking og puslete dialekt. Endelig kan jeg Brøøøøøøøøøøøøøle uten forklaring.
Solvår,har du digert badekar ? Glad for jordnær komentar i denne runden ; )
Oppklarende info fra Odd. Her snakker vi om oppvekstvilkår og pangstart på karbo. Vi er altså på turbolyst og frenetisk trang til å gå tilbake til opprinnelsen. Gåttabanen ( nei ikke Fløybanen) !!
Ingen dynamittkubber duger her. Si meg..hallo..er det noen her inne eller der ute som kan bistå med noen saftige og dugelige råd i denne splitter ville ( mulige ) hendelsen ???
Nå har Odd rotet det til igjen...hjelp
Informant er i sjokk.....Hagen min er bortreist .

Takk,Odd for komentar som ristet noen av de grå på plass samt ga meg flere....jøss !!!
kreative og motiverende tibakemeldinger alle sammen

Takk for galskapen.


Rune N.

Så, Vi holder på med vilddyrsfotografering.
Dette kommer nesten inn i samme kategori som noen meget omdiskuterte gaupebilder.
Det er ihvertfall ingen tvil om at du er fotografen, i motsetning tl han med gaupene sine.
Om det holder til National Geographic, er mere tvilsomt. Ikke det, det er ikke sikkert de har så mange bilder av brølende plastflodhester i sitt rette miljø.

Forøvrig foretrekker jeg Versjon 2. Her har du en mye penere grønn bakgrunn.

Rune
Line H.

Ja ,her er ser du et villdyr ....pass deg så den ikke kommer Å TAR DEG.
Finner deg stadig som betrakter hos Willfred og det gleder meg stort å se du utvikler lyst og evne til innlevelse.
Jeg tar den inn i varmen .....inn i leikestova.
Gaupehistorien kjenner jeg ikke til.
Jobbet beinhardt med grønnfargen ......kanskje ennu grønnere kunne falle i smak.
Dumme meg...

Takk for komentaren.

Line
Trygve B.

Herlig humor, herlig bilde. Her er det bare å lese, se og kose seg. Godt levert. mvh Trygve
Line H.

: O ) Takk for titten,Trygve.
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig underholdning, både bilder og ikke minst de ulike kommentarer fra den ene og den andre;)))

Makalaust til fantasi, den vil ingen ende ta!

Inger Anne^~_~^
Line H.

Ja har du sett,Inger Anne.
Hvor kommer alt dette fra ...ikke spør meg...her bare ramler det inn og ut av dørene...

Takk for du leste alle komentarene : )

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu