Low key
Første forsøk på low-key belysning i studio. Utrolig morsomt å få det til, litt vanskelig med bikuberaster, men det gikk til slutt.

Jeg syns bildet ble tøft og jeg får fram personligheten i bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 50mm F/1.8
  • Brennvidde50mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetLyssetting i studio: Blits (husker ikke hvor mange W), til høyre med festet bikuberaster.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Elena H.

Mystisk!! Og spennende.
Frida B.

Tusen takk! Det syns jeg var en fin tilbakemelding :-D
Anders R.

Morsomt at du la inn komentar på bildet mitt, var også inne på low key bildet ditt i stad, men valgte å ikke legge inn komentar... føler meg ikke helt kvalifisert til å gi konstruktiv tilbakemelding, men gir det et slag alikevel...

Likte bildet ditt med en gang, derfor jeg gikk inn. Det som fanger min interesse i denne type bilder er det som man vet er der men ikke sees...

Har du lagt merke til at det synes lys bak din høyre skulder? Jeg er ikke noe god i å redigere, men ville nok valgt å fjerne lyset, samt også høyre skulder. Hvorfor bruker du solbriller? Jeg er av den formening at personligheten ville kommet enda bedre frem uten...

Prøv deg også gjerne frem med lys som faller inn på begge øyne samt litt rundt munnen. Blir bra om man får det til ordentlig...

Et godt førsteforsøk, det skal du ihvertfall ha :-)

Fra en nybegynner på low key til en annen :-)

Anders
Frida B.

Morsomt! :-)

Har lagt merke til det, ja (men modellen er ikke meg, da). God idè å fjerne den delen!

Har tenkt en del på det med solbrillene i ettertid, at jeg angret at jeg ikke tok noen bilder uten også, siden jeg er såppas opptatt av øyne. Det er jo tross alt i dem personligheten ligger, som jeg skrev på ditt bilde. Grunnen til at jeg tok med solbrillene da jeg fotograferte var for å få den litt skjulte personligheten på en måte, og vise en litt røff person. Men det ville nok fungert bedre uten, det er jeg helt enig i. Fotograferte vel bildet til tema "Lys" tror jeg, i et prosjekt.

Tusen takk til syvende og sist!! :-)
Anders R.

Hehe, burde vel sett at det ikke var deg...men det er all denne mystikken da vet du ;-)

Har nettopp deltatt på en todagers workshop med tema lys i Oslo kameraklubb. Lys er utrolig spennende og gøy å jobbe med. Gøy å se at andre også leker med lyset :-)

Blir spennende å se flere bilder fra deg etterhvert...
Bjørnar Ignatius S.

Hva litt informasjon i det sorte?, bare så det kan skimtes at det er et ansikt og litt lys setting bak personen så det ikke fremstår så flat?
Frida B.

Det er faktisk litt skimting av omrisset hennes,men det vises veldig dårlig. Men det er en god idè! Det skal jeg huske på til neste gang jeg er i studio.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu