- Einsleg -
Dette er same marka som:bilde nr. 645481, kor det var 3 fugleskremsel.
Bildet inngår i albumet - Markens grøde - -
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17 mmmm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars Ivarson F.

sett 'an før og tutten tei..men her er det ei litt anna vinkling på fora, som gjev meir sug innover i biletet..kva om du hadde gått enno lenger ned med kameraet..velsnitta..flotters
Avsluttet .

Står han her ennå....helt og fullstendig alene?
Noen må snarest forbarme seg over denne ensomme sjelen, for han trenger litt kjærlighet og en varm kopp sjokolade med krem.
God komp og fine linjer.
Lisbeth S.

Herlig uttrykk i god komp. med dybde, den står der og står der..liker den lave kameravinkelen og skylaget som lager liv.
mvh Lisbeth
Tone A.

Takk for raske kommentarar i natta:
Lars: Dette er berre ei slak kurve i den nokså flate marka. Men kunne nok ha lagt meg på kne i sandfôrene for å få meir djupne i biletet.

Ketil:Du skildrar stemninga glimrande. Ein kopp sjokolade i denne iskalde nordavinden hadde gjort godt.Gildt at du likar komposisjonen.

Lisbeth:Flott at du likar uttrykket her og skylaget. Eg var litt i stuss kor mykje himmel eg skulle ha med.
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg syns også at Ketil sin beskrivelse passa perfekt til dette bildet, og humoren i den tilbakemeldingen fekk fram smilet hjå meg:)

Her er det linjene og dybden som rår, samt skylaget med si dramatiske stemning, og fugleskremselet som eit artig element i bildeinnhaldet. Eit velkomponert flott bilde, Tone:)

Mvh Inger Anne
Solvår B.

Jeg henger meg på Inger Annes kommentar.
Hvis jeg må velge mellom dette og det forrige du la ut, er det forrige favoritten. Det er lett å sammenligne når de står slik ved siden av hverandre.
Jeg har ikke sett slike fugleskremsler på Jæren. Det er artig at de står der, men hjelper det? Ikke lett å si. :)))
: ) Solvår
Olav Bjarte K.

Bildet er neste side i boka om skremselet. Relativt likt i komp`en, men ulikt i snittet. Dette siste bildet er mer komprimert enn forgjengeren grunnet "motbakken" - og gjør at jeg mener det er det beste av de to.
Dessuten har det bedre himmel.

Vennlig hilsen.
Tor A.

Jeg digger himmelen her, flotte og fine linjer som leder inn her. Bra!!

Mvh Tor
Gunnar L.

Godt utsnitt og ellers fin komposisjon dette. Likte linjene som bidrar til dybde og dynamikk, og den ensomme - som gir mening til bildet. Ellers et teknisk godt bilde på alle måter. Goe graie det hørane.......
Med vennlig hilsen
Harald N.

Eg likar komposisjonen her med linjene son endar mor den dramatiske himmelen. Det stakkars fugleskræmslet fint plassert i bilete.

mvh Harald
Avsluttet .

Det er så mange fugleskremsel på markene at jeg rett og slett tror at det er folk:) Du verden får et oppstyr bøndene lager pga av noen fugler!! Jada forstår dem jo også da, men synes vi skal ha mangfoldet. Kråke har det blitt for mye av og det er jo den som er verst, men mange andre fugler beiter også, og det er ikke så populært fra bonden sin side.
Jaja, man kan ikke gjøre alle til laks, nei lags:)

Flott bilde igjen fra din hånd.
mvh arild
Bjarte W.

Liker kameravinkling og linjeføring. Fint plassert fugleskremsel, som bryter med alle linjene og skaper spenning i bildet. Toppers.

- Bjarte
Avsluttet .

Mykje likt førre bilete ved første augekast, men ved nærare ettersyn er dei i grunnen svært forskjellige. I det første biletet ditt er det det djupna skapt av reitene som skapar hovudfokuset i biletet. Men her er det fugleskremselet som spelar hovudrolla då det er plasser ganske nær det gyldne snitt.Elles likar eg svært godt det nydelege lyset i biletet og kontrasten som vert skapt mellom det blålige, noko kalde lyset på himmelen og dei varme jordfargane i forene, for å bruka din dialekt og i fargane på skremselet. Den relativt låge ståstaden din og kameravinkelen skapar flott dynamikk og balanse i biletet.

Helsing Arild
Håvard F.

Flott dybde. God komposisjon. Skyene er passe dramatiske også. Flott foto
mvh
Håvard
Tone A.

Her har eg ikkje gitt tilbakemeldingar til de siste for kommentarar.
Nokre skil seg jo ut.
Arild:Bøndene skal jo leva av grøda, og 3 harmlause fugleskremsel i nærleiken av sjøen kor fuglane har nok å eta, kan jo ikkje vera så gale.
Arild:Takk for ein grundig kommentar kor du skildrar biletet godt. Det er ikkje mykje bakke her, berre eg som har låg fotostad. Det er sjøen ein skimtar øverst.
Håvard: Gildt at du likar komposisjonen her. Skyene kom med haglbyger rett etterpå.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu