På veg for å høyra og sjå CA...
...og kjenningar frå dotten i Rogaland. Eg kjende stor glede i hjarta mitt for å sjå og møta menneske eg hadde laga meg eit bilde av, og finna ut at dei gode bilda stemde. Det er ikkje ofte ein møter menneske der ein har ei så god peiling på haldningar og meiningar, som når ein har vore saman med dei i lange tider i eit forum for fotografi. Bilda dei legg ut, saman med måten dei nærmar seg andre sine blottleggingar, gjev sjansen til gripa sjela deira på ein unik måte. Men... møtet i kjøtt og blod menglar. Det fekk eg i dag. Nils (H).. takk for du inviterte meg. Du gjorde ein god gjerning.

..og det faglege utbyttet av å oppleva Carsten sine kunnskapar var heller ikkje å forakta :-)
Bildet inngår i albumet Nord-Jæren - Søster mi bur på Voll, og då er vegen kort til det vakre landskapet mot havet. Om eg vitjar Rigmor eller havet.. det veit eg ikkje...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten A.

Heisann Arvid - det var fint å høre, synd du ikke kunne være ned oss da vi spiste. Og så var det fint å treffe ansikt til ansikt deg og så mange andre som en har ''halvkjent'' så lenge.

Ser av bildet at du tilogmed hadde en fin tur!

(Skriver fra Jostein sin maskin)
MVH CA
Jostein M.

Hei Arvid!
Ser ut som du hadde en fin tur. Skikkelig kjekt å treffe deg. Håper å treffe deg igjen snart. Fint bilde:-)
Mvh
Jostein
Arnt Ove J.

Flott bilde, er det Boknafjorden ?
Håper du hadde utbytte av Stavanger turen.

Arnt Ove
Stavanger foto
Mehrzad G.

Utrolig vakkert!

mvh Mehrzad
Arvid B.

Arnt Ove..

Ja, det er Boknafjorden..

Kvar gong eg kryssar den, tek eg 50-100 bilder. Det vert nesten alltid eit par vellukka...

Ja, utbyttet var stort. For det første stadfesta CA dei fleste av dei teknikkane eg brukar (i Corel PhotoPaint), og så avliva han ein teknikk eg alltid har brukt (justera kontrast og lys på heile bildet), i staden for å bruka kurveverktøyet.

Eg er ein som aldri les bruksanvisingar og manualar før eg har stanga hovudet lenge i veggen. Det har mange føremoner, men ulempa er at når ein får til noko som ikkje er optimalt, trur ein at det er slik det skal vera.

Heldigvis har eg ikkje vore fotografisk blind, for eg har irritert meg på at ''min'' metode har jaga høglysa inn i det store intet. Difor har eg ofte maskert dei mest delikate høglysa før eg har gått i gong. Mykje ekstra arbeid som ofte lagar dumme overgangar som treng meir arbeid...

Fotografisk sett, var kurveverktøyet topputbyttet.

Men.. den menneskelege kontakten var jo toppen!!

Arvid
Nils B.

Hei på deg Arvid.
Takk for sist og håper at du koste deg i Stavanger. Beklageligvis så måtte jeg ut på en jobb som varte hele dagen, og inn i de mørke nattestimer. Men uansett så var det særdeles hyggelig og få møte deg og alle de andre.

Jeg lar meg aldrig få lov til å glemme at det er morro bare å være til.
En slik opplevelse har jeg som et godt varmt minne fra Carstens flotte og innholdsrike seminar. Mennesker møttes, fikk korrigert bildene sine av de allerede ettablerte inntrykksbildene på netthinna.

Bidet ditt er hærig og gir et bra inntrykk over lyset i boknafjorden. Lys er håp, så eg håper at vi får mer tid sammen en gang i fremtiden og at det ikke er så lenge til.

Ønsker også og benytte denne muligheten til og takke alle som var i Stavanger og alle som forhåpentilgvis hadde noe utbytte av seminaret for deltakelsen.

mvh Nils
Pål M.

Flott lys! Jeg har ikke videre greie på fotografering, så jeg kan heller fortelle litt om motivet ditt. Du har nok tatt bilde av rørleggingsskipet Seaway Falcon som legger gassledning mellom Kårstø og Risavika ved Stavanger. I følge nettsidene til Lyse Energi legges rørledningen fra sør mot nord, så skipet gikk nok i svært sakte fart nordover.

Interesserte kan lese mer her: http://www.lyse.no/nyheter/?2851
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu