Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTMax
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Synes dette var stilig. Antar at det er et stupebrett, men bildet er så rent, stilfult og minimalistisk at jeg får litt surrealistiske assosiasjoner - a la en trapp som bare går rett opp og stopper der. Skyen er et flott element, og bidrar til balanse i bildet. Liker godt de rene overflatene uten forstyrrende elementer. Himmel, vann trapp, gulv. Myke kontraster og toner gir et rolig inntrykk. Litt korning skapt av filmen er vel en nødvendighet, men i renheten skulle jeg kanskje ønske at den ikke var der. Samtidig så gir den jo et litt eldre inntrykk, og bidrar vel med litt mer særpreg sammenliknet med dagens ofte helt støyfrie bilder.
På flisespikkestadiet så er det et par ting. Jeg skulle ønske at standpunktet hadde vært sentrert mellom de to trappene. I all renheten så er det for meg bittelitt irriterende at trappa er en anelse på skrå. Samtidig så forstår jeg jo at da ville skyen vært et annet sted i utsnittet. Horisonten heller litt mot høyre, og det forstyrrer også renheten noe.
Alt-i-alt likte jeg bildet godt!

Mvh Jens :)
Erik J.
Takk for utfyllende kommentar. Myke kontraster er tilstrebet. Korning er et pussig element i vår digitale tid: det gjør seg ikke så godt på skjerm. Men print i stort format, jeg lover at det gjør seg godt og overgår glatte skjermopimaliserte, støyløse bilder som alle av en eller annen merkelig grunn tilstreber. Jeg legger ut et med horrible korn bare på trass.... Kanskje det ikke vil gjenta seg, jeg mottok min D800E i går!
Forøvrig er horisonten helt rett, men det er land til venstre fot tårnet som gir inntrykk av skjevhet.
Arne Henning G.
Henger meg på Wahlberg. Jeg liker dette bildet veldig godt. Liker tonene i bildet, korningen og kontrasten mellom elementene (naturelementene og de menneskeskapte). Den vannrette horisonten og det loddrette stupetårnet, skyene mot stål og betong...

Har i motsetning til Wahlberg ingen problemer med standpunktet. Det gir en svak vinkel hos plankene ut til venstre, noe jeg synes bidrar til et mer dynamisk bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu