Ekorn portrett
Et lite avbrekk fra fuglene med et ekorn bilde fra forsommeren.
Bildet inngår i albumet Ekorn -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 10 D
  • Sigma EX 120-300 f2,8
  • Brennvidde130mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jostein M.

Utrolig nært og fint. Kjempeskarphet, men det skulle vel egentlig bare mangle. Tror du er den enste jeg vet om som har en hel ekornfamilie som kjæledyr, hehe. Ellers kunne jeg tenkt meg litt struktur eller fargemetning i bakgrunnen. Men for all del dette glir enkelt inn i topp ti rekken av ekornbilder her på foto.no.
Mvh
Jostein
Rune L.

Helt perfekt. Skarpt og nært. Utover dette blir det en stort sett bare en smaksak om man liker bildet, om man ønsker bilde av ekornet mot en annen bakgrunn eller i et annet miljø. Dersom dette er et tamt ekorn, er iallfall nærheten neppe en stor prestasjon.

Rune
Thomas S.

Kjempebra, skarpt og fint, har prøvd meg på ekkorn selv, men jeg mangler bra nok objektiv...
Likte dette bilde godt...

Thomas
Lars Erik N.

Er det mulig??. Ja dette er toppklasse!

Mvh
Lars
Jóhann Á.

Hei Jan!
Nært, skarpt og ryddig. Som vanlig. Syns vel egentlig at bakgrunnen skjemmer, blir litt ''sterilt''. Hadde vel ønsket ''natur'' omgivelser.
Lars Teppan J.

Heftig! Synes du har løst dette på en fremragende måte...

mvh
Lars
Avsluttet .

Nydelig portrett !
Håvard H.

Hehe, dere som klager på bakgrunnen hadde vel sagt motsatt om den faktisk var avfotografert i naturlige omgivelser. Flott portrett med nydelig skarphet og nærhet.

-Håvard
Reidun G.

Nært og fint og topp detaljer. Er dette en unge ?
Reidun
Mehrzad G.

Bare helt nydelig !!

mvh Mehrzad
Avsluttet .

Veldig nært og fint bilde. Bra utført !!!

VH Svenn
Carsten A.

Bra ekornportrett, men som bl.a. Rune Lilletun ville nok også jeg gjerne sett dyret i mer naturlige omgivelser, og da for den saks skyld gjerne mindre tett på.
MVH CA
Torgeir S.

Et utrolig nært og flott nærportrett av et nydelig dyr!

Mvh. Torgeir
Jan W.

Takker for alle hyggelige kommentarer med ros og ris!

Ja, vi har mange ekorn som besøker oss regelmessig for å få en liten godbit. Men ingen av de er direkte tamme selv om noen av de ofte sitter inne hos oss å koser seg med en mandel eller to når regnet høljer ned.

Selv om vi har disse krabatene så tett innpå så er dette bildet tatt med kamuflasje, da det som oftest gir bedre muligheter så nær som her.

Dette ekornet besøkte oss en periode fra mai til juli. Det er helt uten skader i pels, labber, munn osv. I tillegg har det en spesielt fin pels og nydelig svart rygg og hale som den gjerne legger opp på hodet slik som her.

Altså et spesiellt vakkert eksemplar av arten.
Nei Reidun, det er ikke et ungt dyr.

Selv om det kanskje ikke ser slik ut er dette ekornet i likhet med alle de andre i denne serien fotografet ute i naturlig miljø. Men ønsket her var å vise et rent portrett med full detaljering og en ren bakgrunn som her er utbrent fjell på litt avstand.

Mvh. Jan



Svein B.

Kunne nok ønsket litt mere omgivelser og miljø rundt denne ellers så flotte krabaten. Nært og skarpt er det, men innholdsmessig er det mye å hente synes jeg. Teknisk bra, selv om den lyse bakgrunnen ødelegger litt i overgangene bakgrunn/ekorn.

mvh
Svein B
Inger-Lise S.

Utrolig nært og skarpt!Her kan jo den som gidder telle hårene!! Virkelig dyktig! P.S. Så at du forklarte en på dotten HVORFOR bildet hennes var litt uskarpt! Flott!Det er slike kommentarer vi ferskinger trenger! Fortsett med det! mvh Inger-Lise
Christian E.

Dette var annerledes og bra. Ser at enkelte etterlyser mer bakgrunn, men de bildene har du lagt mange eksempler på tidligere, og det var vel neppe intensjonen med dette. Skarpt og fint nærportrett!

Mvh CE
Arild S.

Flott portrett.

Svansen er fin!

Med den rene bakgrunnen kan det se ut som om det er tatt i et sterilt studio. Kan derfor 'se' argumentet for noe mer omgivelser.

Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu