Storebror passer på
Utstyr
  • Canon 5d mk2
  • 24 - 105 IS L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_587806} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trygve A.
Bortsett fra at guttens klær gror litt for mye igjen, er kontraster og toneomfang helt etter min smak.

At speilingen av himmelen i vannet følger personenes høyde gir en fin effekt, men et litt høyere kamerastandpunkt ville hindret at den horisontale linjen såvidt brytes av guttens hode.

Detaljene i sanden i forgrunnen leder blikket derfra, via personene, og innover i bildet dit de selv ser. Det synes jeg fungerer veldig bra.

Den sorte prikken på himmelen virker litt fosrtyrrende, da det ikke fremgår helt tydelig om det er en fugl eller et rusk.

For meg ser det ut til at bildet heller litt mot høyre, det burde rettes opp.

Vignetteringen nede virker litt overdrevet, men gir likevel en fin effekt.

Det ble mye pirk på det tekniske, men jeg hadde neppe brukt tid på det hvis jeg ikke syntes bildet var meget severdig totalt sett !

MVH ...Trygve
Roger H.
Her får jeg assosiasjoner til det legendariske bilde til Eugene Smith, The Walk to The Paradise Garden. ( anbefaler deg å se på det, hvis du ikke har sett det). Jeg synes du har en virkelig vakker stemning her, og jeg synes også at du har klart et vanskelig motiv veldig bra. Det å fotografere personer bakfra er jo en vanskelig øvelse, men her sier jo ryggene til barna alt.
Som Trygve sier så heller bildet litt mot høyre og prikken på himmelen skulle du vel fikset. Vignetteringen liker jeg fordi den forsterker uttrykket.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu