Tett på Dvergdykkeren
Dvergdykker i sitt rette miljø.
http://oyvindsfotoblog.blogspot.com
Ok !
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon 300/f2,8 AF
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ, camo og 1,4 konverter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinar J.

Bra bilde av dvergdykker i sitt rette miljø. Ikke så lett å få til noe av denne rastløse krabaten i sivet. Synes du har lykkes bra her.
Morten W.

Her hadde du hardt lys, men du fikk det fint til.
Øyvind H.

Mange takk for tilbakemelding. Prøver igjen til helga med lånt D3. Håper på optimale lysforhold :)
Øyvind
Jan Inge K.

Vellykket, dette, med god skarphet til tross for omgivelsene. Liker at fuglen er presentert i sitt rette miljø, som her..:-)
Håkon Ø.

Ble veldig flott dette med fin fokus, og flott lys, der den er i sitt rette miljø, herlig!
Roar K.

Hodet fint innramma av de uskarpe stråene.
Ellers fint lys og skarpheten sitter fint der fokuset får lov til å slippe til. Vanskelig å klage på farger å detaljer også. Øyet må trekkes fram som et stort pluss her.

Roar
Svein Ove L.

Et flott bilde av denne lille dykkeren.
solid skarphet med gode farger..
Bjørn-Atle A.

Flott av denne sky dykkeren. En trenger nok en eller annen form for kamuflasje for å få slike fine miljøbilder av denne. Absolutt pluss for dette typiske miljøet som fuglen er foreviget i
Jostein G.

Kjempebra og helt toppers dette. Må kalle dette et blinkskudd! Riktig miljø absolut. Stilig hvordan den skakker på hodet og ser i retning fotolinsa. Sylskarpt på øyet !



Mvh Jostein
Jan Fredrik I.

Flott levert det her av en meget vanskelig krabat å feste til brikka! Pluss for kontakten, nærheten og miljøet. Et lite minus for det harde lyset.

Mvh JFI
Øyvind H.

Mange takk for positive kommentarer til bildet. Lyset er vel den største utfordring på sol-fulle dagen men flott opplevelse lell :) Får håpe på optimale lysforhold i morgen.
Øyvind
Avsluttet .

Hei Øyvind! Grattulerer med et fint bilde av en av mine darlinger når det gjelder fugler. Har inntrykk av at den er forholdsvis vanlig i nærområdet her, men er liten, sky og annonym, noe som gjør at den lett blir oversett. For endel år siden så jeg den nærmest daglig fra kontoret midtvinters. -Den var aldri å se når det gikk folk forbi. Har ellers funnet reir langt uti august med unger i september.

SES

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu