Jotunheimens perle
Jeg var på sommercamp når dette bildet ble tatt. Jeg kom ut av teltåpningen, og himmelen var helt skyfri himmelen. I tillegg var det ikke en eneste krusning på vannet - blikk stille! Alle forholdene lå dermed perfekt til rette for å ta et naturbilde. Sted: Koldedalsvatnet i Koldedalen, nasjonalparken Jotunheimen i Norge.
Fjellene speiler seg veldig fint i vannet, på en ellers strålende morgen.
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Canon EF-S 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIngen manipulasjon gjort. Da jeg tok bildet sørget jeg for å blende ned 2/3 ekpsoneringstrinn mørkere, for å unngå høylys (bl.a. på snøen), siden det var tidlig på morgenen kl. 8. Deretter har bildet blitt tilført ekstra kontrast, litt metning & fargegjengivelse, samt litt lys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
GEIR MAGNE S.

Perfekt kan vel diskuteres :-) pent fjellbilde, men jeg synes det kunne vert tatt med mer i bunnen og av speilingen . Det fremstår litt ubalansert slik det er nå....Oppe i høyre hjørne er en flekk som sikkert kommer av støv på sensoren din ..
Fredrik K.

Takk for god tilbakemelding. Jeg tar alle råd og tips som konstruktiv kritikk, slik at jeg kan forbedre meg til neste gang. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu