Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet fra film.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tomm H.
Det er en ok ide men alt for svak lyssetting til å gjøre det til noe annet enn en ide. Huden blir for kornete og uten detaljer, det mangler kontrast for å få punsj. Syns kanskje et slikt motiv kan gjøre seg mest stående men det er ingen stor sak.
Torild H.
Motivet, samt utsnittet her tykkjer eg er fortreffelig, samt teknisk; på grensa til overeksponert lys part til høgre og(film)korna her gjer heilskapen -sanseleg, er det best treffande ordet eg kan koma på for å beskriva uttrykket her.

Har dermed ikkje same opplevelse av bildet som T.Hansen. Ved versjon han forslår, ville kanskje uttrykket mista spontanitet og intimitet, som jo er vesentlig her? Berre spør...
Rebecca K.
Tror jeg personlig villa ha flyttet hele utsnittet en smule lenger ned, altså at navel og knapp ikke er midtstilt, for å kunne tilføre litt mer dynamikk.

I kombinasjon med valgt liggende format, blir det et veldig harmonisk og rolig bilde, så jeg ville derfor valgt å bryte litt opp i dette.

Og jeg foretrekker større kontraster i et bilde når det er svarthvitt.

Samtidig formidler dette bildet for meg noe dust og sensitivt.
Magne S.
Takk for innspill fra dere alle! Er enig i at lyssettingen er svak (som i nesten fraværende) og at huden er kornete og uten detaljer (nesten). Det som er litt morsomt er at det er nettopp disse faktorene som gjør at jeg liker det :-) Bildet du skisserer ville vært flott Tomm, men det ville som Torild er inne på trolig formidlet noe helt annet? Personlig så liker jeg også midtstillingen og de subtile kontrastene, som fører til et harmonisk og rolig bilde. Til tross for dette så håper jeg at bildet gir assosiasjoner til sol, sommer, lek osv. Skal også leke meg litt videre med utsnittet og prøve meg på en versjon med mer kontrast (evt også på høykant).

Mvh Magne


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu