Sultne Trostunger.
Bildet er tatt fra stuevinduet, trostemor sto lenge i veien men etter ca 60 forsøk, kom hun inn fra siden og jeg fikk tatt bildet
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon EF 100-400mm 1:4,5.5,6
  • Brennvidde400mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_588904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Camilla K.

Fantastisk flott bilde. Alt det grønne skaper en fin ramme, og skarpheten sitter godt på de sulte trostungene! vel utført

mvh Camilla
Trygve B.

Ja, så er nå dette av topp kvalitet. Jeg har nesten ikke sett på maken. Her har du fått et blinkskudd. Jeg må se på dette flere ganger. Her har du jobbet godt, ja, meget godt. mvh Trygve
Berit A.

wow, dette ble knallbra bilde av de sultne ungene og fuglemor. :)) Og som Camilla også sier, så likte jeg alt det grønne rundt. :)
Flott at du har tatt bilde gjennom stuevindu, slik at de ikke blir forstyrret. :))
Tor R L.

Det må kalles liv og røre,likte godt bilde,topp komp med gode farger,der grønne runt lagte en fin ramme og dybde.
Jostein G.

Flott bilde av den driftige moren og de livslystne ungene! Bra jobbet dette ja og du lykkes til slutt !




Mvh Jostein
Morten E.

Se her ja. Flott bilde av "gapatrostene" og den omsorgsfulle moren som har mer en nok å henge nebbet i om dagen. God dokumentasjon fra trostens travle hverdag. Meget bra kvalitet med tanke på at du har skutt gjennom vinduet. Flott Håkon!

Takk for en hyggelig tur i går:)

Fin 17.mai til deg og dine!

Morten.
Frode L.

Hei.

Forstår godt linken til Jan Inge, men når det er sagt og at du har tatt bilde fra stua, så ble det imponerende bra.
Men skal være varsom med slike bilder.

Fin 17. mai til deg og dine!

Frode.
Asle B.

Fin gjeng med "gapatroster" du har fanget her! Artig situasjon, fint miljø og fint komp. Knallbilde!

Mvh
Asle
Carsten H.

Et særdeles vellykket fuglebilde!

Mvh. Carsten
Håkon Ø.

Hei Takker for mange konstruktive og hyggelige tilbakemeldinger.
Ser advarselen fra Jan Inge ang. reier fotografering. Har full forståelse og respekt for det, og vil selvfølgelig rette meg etter dette.
Jeg har i dette tilfelle stått inne i stua, ser mange kommenterer skarpheten gjennom vinduet, jeg hadde vinduet åpent uten at det forstyrrer noen ting.
Redet er på min eiendom og jeg må nok slå plenen i nærheten av dette redet eller så gror det helt igjen, hadde dette vært en sjelden art så ville jeg nok vurdert å ofre plenen, men gjør nok ikke det for Trost.
Mitt naturlige spørsmål til foto.no blir ;
Ønsker dere jeg skal fjerne bildet, så gjør jeg det.
Selv syntes jeg det ble flott, og lar det stå inntil noen ber meg faktisk fjerne det. Håper det er en grei redegjørelse så langt.
jarl kjetil j.

Du gjør åpenbart ikke noe galt ved å fotografere disse fra stuevinduet, ikke noe problem. Hvert år dukker det opp reirbilder her på dotten og det er vel signaleffekten som er faren i dette tilfelle ved at det blir publisert. På bakgrunn av dette er generellt reirbilder "uønsket" uansett omstendigheter. Jeg personlig syns bildet bør fjernes.

jkj
Jan Inge K.

Jeg synes også at du bør fjerne bildet som jeg har forståelse for at er tatt under forhold som ikke er det minste forstyrrende for fuglen(e). Det er signaleffekten det gjelder. Jo flere reirbilder, jo større sjanse for at det kommer bilder fra fotografer som ikke tar hensyn til fuglene..
Svein R J.

Kjempeflott bilde av trosten med ungene ser att det til og med er reirbilder i mange av fuglebøkene jeg har her hjemme har selv fjernet mitt reirbilde som nok var en mer truet art enn en trost synes dette bldet var helt topp

Mvh Svein
Lisbeth S.

Herlig bilde av de sultene trostungene og mor som har en stor jobb forann seg, artig at du har de utenfor vinduet og kan følge med dem i oppveksten, fint vi kan se dem på dette bildet her, så slipper vi å oppsøke andre reir...
mvh Lisbeth
Bjarte W.

Synes bildet er flott og spennende, jeg, da dette er et høyst uvanlig syn for meg. Skjønner også advarselen. Upassende bilder bør helt klart fjernes, ikke bare fuglebilder.
Jeg er ingen fugleekspert og kunne vel sikkert postet et lignenede bilde om jeg hadde dumpet borti et slikt tilfelle. Da hadde jeg satt pris på å bli fortalt dette på en ordentlig måte, ikke bare en link til en advarsel. Det er ikke bare fugler og dyr vi skal respektere. Nå er det jo ganske innlysende, og 'forklaringen' kom jo litt lenger ned, men det hadde ikke skadet å ta den med i samme post som linken.

- Bjarte

Lars Ivarson F.

skjelden kost å få sjå, eit informativt og godt komponert bilete..flotters
Lillian T.

Oi, for en utsikt å ha fra stuevinduet! Heldig er du, som kan nyte det synet! Og gøy for meg som ikke er så heldig å få lov å se! :)
Kenneth J.

Fantastisk blinkskudd!
For en sult!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu