KRAFT
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_589591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Flott bilde! I forgrunnen ser jeg en kraftmast, og i bakgrunnen en snøkledd åskamm med en oval sky som stiger opp. Skyen gir meg assosiasjoner til en vulkan. Kraftmasta fungerer flott både som blikkfang, og så målestokk, hvilket tydeliggjør det mektige landskapet.

Skyen er det første blikkfanget. Deretter trekkes blikket mitt ned mot masta. Flott balanse i komposisjonen, med skyen i senter, og horisonten (nesten) vannrett, og som i tillegg deler kompisjonen i to vertikalt. Liker også godt renheten i bildet, med svært få overflødige elementer. Det synes være en liten bruntoning i bildet, hvilket tilfører litt varme. Usikker på om det gagner bildet eller ikke - tror liksågodt det kunne fungert i rent svart/hvitt. Det kvadratiske utsnittet forsterker balansen i bidlet synes jeg. Kanskje kunne man ønsket seg litt mer luft i nedre kant, men jeg vet jo ikke om det er mulig.

Den lille skyen som titter opp over åskammen til venstre for hovedskyen utgjør et lite brudd i eller renheten. Min første tanke var at jeg skulle ønske at den ikke var der (av hensyn til symmetri/renhet), men jo mer jeg ser på bildet, jo mer komfortabel blir jeg med dens tilstedeværelse

Snøen er relativt mørk, hvilket tilfører litt økt kontrast mot skya. Samtidig undres jeg litt hvorfor denne ikke er noe lysere eksponert/etterbehandlet.

Alt i alt synes jeg dette var meget severdig, og et bilde som trolig hadde gjort seg fint i stort format.

Mvh Jens :)
Roger H.
Et litt merkelig bilde, skyen er nevnt og den gjør hele greia. Har ikke noen forslag til endringer da bildet for meg er meget bra.
Avsluttet .
Har sett mye på dette, til og fra, symbolikken med kraftmassen og skyen, som nesten kan sees som et bølgeslag eller et voldsomt snøskred, som danner hovedmotivene i bildet, samtidig er det det lille i det store, snøens myke lnjer, skyggespill, ja et flott balansert bilde som kledde sitt format...er dog som Jens litt usikker på om det hadde vært bedre i en ren s/h utgave?

Har ikke noe annet å pirke på angående dette for meg flotte bildet.

mvh Ulv
Lars Andreas L.
Veldig bra utsnitt, og jeg likte veldig godt sort/hvit konverteringen. Balansert og fint. Jeg synes tittelen du har valgt passer godt med det fotografiet utstråler.
Erik J.
Takktil dere alle for kommentarer! Jeg syns det er litt spedt med kommentarer på bildekritikken for tiden, men her var det jo opptil flere, og det må jeg takke for!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu