Hverdagsprat
Her ligger mye jobb med å sette sammen x-antall bilder. Ikke så lett å få åpne områder i India, når folk flokker seg rundt og er nyskjerrige
Bildet inngår i albumet India - En 10dagers svipptur til India - New Delhi og Varanasi
Utstyr
  • Canon 5D mark ii
  • 50mm 1.2
  • Brennvidde50mmmm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_589759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rita W.

Jeg likte dette bildet. Syntes det var veldig fortellende. Selv om mennene ble veldig til høyre så syntes jeg det lille huset bak til venstre ble viktig å få med, det balanserte litt.
Camilla A.

Flott bilde! Synes du har fått god dybdefølelse her også. Enig med Rita at huset til venstre balanserer bilde på en god måte. Liker at bilde ikke er midtstilt, synes du har brukt det gylden snitt på en god måte her. Ville kanskje har brukt en anelse sepia på bilde for å fremheve den varme sola, meeen deeet er min helt personlige smak:-)

mvh Camilla
Lars Ivarson F.

flott ramme rundt kvardagspraten..velkomponert og velsnitta svart kvitt..flotters
Kristoffer L.

Det er en veldig fin stemning i dette svært pittoreske bildet. Vakkert landskap, fin setting, lun samtale mellom to filosoferende herrer. Fint lys. Komposisjonen understøtter innholdet. Det gjør også det tekniske arbeidet, som jeg synes er meget bra, med praktfulle toner i de mørke partiene.

Jeg tror at bildet, slik det er, er best tjent med et stort format, hvor betrakteren kan gå inn til det og betrakte de enkelte delene i fred og ro ? inkludert mennene under treet. De er imidlertid ikke det første en legger merke til i størrelsen bildet vises i her inne.

Om det var mitt bilde, ville jeg antakelig ha 'lukket' komposisjonen mer. Jeg forestiller meg å fjerne akkurat så mye av den venstre delen, at en står igjen med et kvadratisk bilde, bestående av den høyre delen av bildet. Mye av landskapet ville da fortsatt komme med, mens en større del av oppmerksomheten ville falle på mennene og treet, med de flotte, mørke tonene i kronen.

Dette var bare et innspill. Det er ditt bilde, så du er sjefen. :-)
Kristoffer L.

Det virker som om foto.no byttet ut tankestreken min midt i 2. avsnitt ovenfor, med et spørsmålstegn. Forhåpentligvis kommer meningen fram uansett?
Tøri G.

Det gjør den! Tusen takk for grundig tilbakemelding! ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu