Bilder sier mer enn 1000 ord!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-05-24 23:13:02
    Versjon #2
Utstyr
  • P7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590216} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Remi K.
Hehe, kult at uteligger'n kjører moralpreken! Hør på Pappa ellers så ender du opp som..osv :) Artig historie! Får litt HDR feeling på farge/kontrast. Tror bildet hadde gjort seg bedre med kun gråtoner. Utover det ville jeg beholdt han kompisen som sitter bak men redigert bort de tre bakerst, holde fokus fremover! Knall bilde Thomas! :)
Thomas S.
Tusen takk! Skal teste å se om jeg får dem bort :D
Legger opp ny versjon senere når mr. vill ikke har lagt seg ;)
Remi K.
Haha, kjenner den Thommas! Har to stk "vil ikke" selv!;)
Kirsten H.
Dette ville jeg forsøkt i s/h med ganske sterke kontraster. jeg synes fargene er forstyrrende, særlig rosafargen på damen i bakgrunnen. Jeg tror også at bildet kunne tåle et lite kutt i toppen og muligens et mindre kutt i bunnen. Knall motiv!
mvh Kirsten
Thomas S.
Takk for tilbakemeldinger... etter mye knot klarte jeg å bygge opp bakgrunnen bak de 3 turistene. så nå er de borte. har også gjort det svarthvitt... desverre begynner jeg å merke at grensen for kompaktkamera og skarphet begynner å strekkes... bildet er tatt i 3 mpix oppløsning.

Kom gjerne med flere tips :) jeg er ikke helt fornøyd med skarpheten... men det er vanskelig å trylle... og jeg er imponert over hva et kamera jeg har betalt 1500kr for klarer :)
Thomas S.
Hvordan setter jeg versjon 2 som master?
Remi K.
Ble mye bedre Thomas! Godt arbeid med å ta ut de bak. Liker dette! :) Usikker på hvordan man bytter bilder selv.
Bra kamera til 1500,- - vurderer du nytt så er det ikke gale prisen for Canon G12 nå, bra manuell kontroll + RAW filer, film m.m. God helg a! :)
Thomas S.
Jeg skal kjøpe nytt om en uke... men da D700 tipper jeg... Kanskje D7000... time wil show :)

God helg og tusen takk :) :)
Leif Egil H.
V2 er meget bra. Uttryksfullt.
Det viser det harde og kalde ved storbyen, og de som er på livets utfordrende side, sammen med barnet som tydelig visuelt nekter å delta i diskusjonen.

Ville vurdert å tilte bildet litt mot høyre, opplever det litt skjevt.


Leif Egil
cato f.
Hei Thomas. Kult øyeblikk du har fanget her. Personlig synes jeg ikke det tekniske har så mye å si i et sånt type fotografi. Jeg hadde kuttet ut forklaringen av situasjon i bildet å latt betrakteren tolket bildet selv...:)
Thomas S.
Tusen takk :)
Ja, bilder sier mer enn tusen ord!
Henning S. P.
Artig situasjon du har klart å fange her. Imponerende å klare å se og ikke minst fotografere noe sånt.

Når det gjelder kloningen av menneskene i bakgrunnen, så er jeg ikke noe fan av å gjøre det i slike situasjonsbilder. Da står du igjen med et tilgjort bilde mener jeg. Mulig jeg er litt sær på dette området, men å fjerne elementer i et gatefoto fjerner det fra virkeligheten.

Henning
Erling K.
Likte dette her! Godt arbeid med å klone bort de tre i bakgrunnen. Men det spørs om det var riktig å fjerne dem. Ellers så synes jeg at bildet heller litt til venstre. Jeg synes også at fargeversjonen er bra, men synes at fargene er litt svake.

Mvh Erling
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu