gamle skip
På Sunnmøre har havet alltid vært livsnærven. I gamle dager som nå. Eneste forskjellen er vel skipenes størrelse :) Knipset dette ved Herøy Gård en sommerdag i 2008.
Først nå i 2012 tok jeg det fram og "fin tunet" det i Photoshop. Justerte fargene litt, og fikk frem litt mer kontrast. Sjøen ble fint igjennomsiktig, og fikk frem mer av den slitte oljen på skrågene på båtene. Jeg likte det :) Er ikke helt sikker på de tauene, men de fortøyde vel båten i gamle dager også?
Utstyr
  • Canon EOS30D
  • 18-55mm standard
  • Brennvidde21mmmm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590411} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arvid A.
Som om tiden har stoppet opp! Flott!
Bjørnar P.
Fint motiv. Ville justert ned høylysene en del i bildehandleren. Det gir et mye mykere og mer naturtro uttrykk. Savner mer detaljering. De fineste detaljene er ikke der. Kan kanskje fikses med bedre oppskarping, men kan også skyldes opptaket. Tekniske data indikerer ikke det siste, så jeg mistenker etterbehandlinga.
Jon Arve S.
hmmm. merkelig. Det er VESENTLIG skarpere på min PC en det gjengis her på Foto.no :S
Kan dette skyldes at systemet forstørrer bildet?
Bjørnar P.
Skyldes sannsynligvis at du ikke har skarpet opp bildet på nytt etter nedskalering til web-størrelse. Da mister du skarphet. Meg bekjent vil ikke foto.no forstørre et lite bilde, men de krymper et bilde som er for stort. Dersom du overlater til foto.no å krympe bildet, får du neppe skarpet opp bildet. Ditt bilde her er 1000x667 px. Dersom det var denne størrelsen du la ut, har ikke foto.no gjort noe med bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu