Blomsterbarnet sara Leona
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Her tror jeg du skulle tatt med litt mer nede slik at du kunne kutte vekk det uskarpe som nesten alltid dukker oppi bånn. Ger har du masse uskarp løvetann som stjeler oppmerksomhet fra jenta. Den bare armen og handa er også uskarp.
Jeg gjorde et forsøk for å se hvor mye som kanskje må vekk og kom til at jeg kutta høyresiden så mye at jeg kom innpå hatten. Deretter ned og tok så mye at det som ser ut som et belte el. l. i kjolen over magen frosvant. Så tok jeg venstresiden så mye at den uskarpe delen som fremstår som en bukett forsvant for da får du litt uskarpt til venstre før buketten som fremstår noenlunde skarp.
Til slutt tok jeg oppe så mye at du beholder omtrent formatet du har i utgangspunktet.
Da ble jeg stående med 853 i høyde som du hadde i utgangspunktet men bredden ble bare 1186 mot dine 1280. Noe av skarpheten tapes så jeg tok 2 klikk på sharpen og syntes det ble OK.
Hvis du synes mine forslag har noe for seg så prøv de ut. Kanskje finner du noe annet som også kan funke like bra.
Jeg er ikke tilhenger av å sende mitt resultat til author for det lærer man ingenting av. Nå har du min oppskrift og kan regulere litt underveis hvis du føler for det. Jeg er såvisst ingen fotofasit.

Roar
Belinda Renee D.

Hooi Roar, du har jammen gjort deg flid ser jeg ;-) Det var da hyggelig ;-) Jeg liker bildet veldig godt slik det er nå, men skal nå prøve å se om de forandringene du foreslår forbedrer bildet ;-) Akkurat nå er jeg ikke i nærheten av ps pc'en min da men.. takk for utfyllende tilbakemelding..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu